Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen véleménnyel van az exbarátjáról v. exbarátnőjéről? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 22:58
11/15 anonim válasza:
Jaguar visszatért!!!! Újra a régi *.*
12/15 anonim válasza:
Szeretem, és talán nagyon sok időnek kell majd eltelnie ahhoz, hogy újra tudjak így szeretni, de remélem megtalálja a boldogságát, amit mellettem nem.
13/15 anonim válasza:
Ugy gondolom valahol melyen az a joszivu lany akit ismertem 3 evig.De a vegen sajnos nagyon csunyan viselkedett...sms-ben szakit,indoknak meg ilyeneket hoz fel hogy nem figyeleke ra,meg nem nyilok meg elegge...pexig ezek nem voltak igazak.Erre kiderul hogg egy masik pasi miatt szakitott,csak ezt elfelejtette mondani....Szval oszintesegi problemai vannak,valalmint hipererzekenynek tartom.
Hibaztam en is o is mar nem haragszom ra.Alakulhatott volna maskepp is talan.Azert 3 szep evvel ajandekozott meg.3 honapja szakitottunk azota
nem hallottam felole. 27/f
14/15 anonim válasza:
Azt, hogy jóindulatú, de nagyon önző és éretlen egy komolyabb párkapcsolathoz. Illetve négy éve az volt, azóta nem tudom, mennyit változott.
15/15 anonim válasza:
Irányításmániás,parancsolgató,egoista,lerázhatatlan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!