Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen véleménnyel vagytok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagytok az exeitekről, mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés
Gyűlölködést mellőzzétek már amennyire tudjátok!

2016. febr. 24. 19:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
A legnagyobb közönnyel mondom, hogy egy ócska szűzk**va és még lotyó is. :)
2016. febr. 24. 19:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Semmi jót.
2016. febr. 24. 19:48
 3/14 A kérdező kommentje:
fejtsétek ki azért hogy miért gondoljátok azt amit!
2016. febr. 24. 19:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különöset nem gondolok. Az életem részei voltak, nem gondolok vissza rossz szájízzel, ha egyszer szerettem őket valamikor. Volt mikor volt benne harag, de már nincs. Törekedtem arra, hogy rálássak a saját hibáimra és korlátaimra, a saját szerepemre a kapcsolataimban.
2016. febr. 24. 19:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Én jóban vagyok vele,bár külföldön él,de sokat beszélünk.
2016. febr. 24. 20:06
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Rendkívül éretlen fejben mindkét exem, az egyiket még mindig a haveri kör véleményei befolyásolják, a másikat pedig full az anyja irányítja, sőt nagy a gyanúm, hogy melyik haverjével alkotnak azonos nemű párt.
2016. febr. 24. 20:08
 7/14 anonim ***** válasza:

Utálom és a gondolatára is görcsben van a gyomrom.

Miért? Mert megvert, megcsalt, hazudott és porig alázott. Nehéz ezen túllépnem, de már eltelt négy év, nem sokat gondolok rá.

2016. febr. 24. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:

- Az első exemről nem gondolok semmit, nehéz volt vele már kapcsolatban is kommunikálni, de azért aranyos volt.

- A második exemmel kapcsolatban évekig voltak negatív érzéseim, néha még most is fáj visszagondolnom arra, amiket tett (testileg-lelkileg bántalmazott, szexuálisan megalázott, stb), de mostanra már elcsitult bennem a dolog. Nem tartom vele a kapcsolatot, már csak azért sem, mert nincs fent semmilyen oldalon, és a számát sem tudom. De jobb is így.

- A harmadik exemmel ha úgy vesszük, jóban vagyok, három évet töltöttünk együtt, szép volt, jó volt, de elmúlt. Nem beszélünk napi szinten, de időnként ráírunk egymásra, hogy kivel mi van.

- A negyedik exem borzasztó éretlen még, sok megnyilvánulása idegesít. Az a tipikus néhány hónapos rózsaszín köd volt, ami aztán felszállt, és kiderült, hogy nincs bennünk semmi közös, mások az elképzeléseink, stb. Csak a haverok meg a koncertekre járások érdeklik. Nem hiányzik az életemből, de nem haragszom rá.

2016. febr. 24. 20:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Inkább nem írom le, még a végén meglátja.
2016. febr. 24. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Eletunk legjobb dontesenek tartom, hogy szakitott velem. Nem illettunk ossze joforman semmiben, de nagy rozsaszin kod volt korulottunk , nekem raadasul elso szerelem...szeretettel gondolok vissza a kapcsolatunkra, sok szep pillanatunk volt, sokmindenben pozitiv iranyba valtoztam a kapcsolat altal, viszont nagyon orulok, hogy vege lett. Hogy mit gondolok az exrol...halas vagyok neki, es a legjobbakat kivanom, ugyanakkor onzo, materialista, bekepzelt alak, keves empatiaval es alacsony erzelmi intelligenciaval.
2016. febr. 24. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!