Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem jó társkereső az Elittárs? Milyen véleménnyel vagytok róla?
Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 09:45
1/8 anonim válasza:
Én ott ismerkedtem meg a vőlegényemmel. Több társkeresőn is fent voltam, ez egy elég normális, van még más is, ami jó. Egyébként fizetős.
2/8 A kérdező kommentje:
Ehhez szeretnék gratulálni. Végre egy pozitív válasz. Szerinted mi jó még? Randivonal?
2015. okt. 16. 10:24
3/8 anonim válasza:
Randivonallal szerintem az a baj, hogy csak fizetség ellenében küldhetsz üzenetet. Ha olyan vagy mint én és nem szeretnél bizonytalan dolgokra pénzt kidobni akkor inkább a love.hu-t nézd meg. És persze járj nyitott szemmel az utcán, annál többet semmi sem ér ;)
4/8 anonim válasza:
ui.: nem az 1. válaszoló voltam, én nem próbáltam az elittársat, csak azt a kettőt amit előbb írtam
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Az Elittárs is fizetős, szerintem nem éri meg. Februárig van ott előfizetésem, de egyetlen normális találkozóm sem volt, még levelet sem volt kedvem írni, találkozó egy volt, de az is félresikerült.
Szerintem a Love.hu inkább szexuális tartalmú, nem keresnek komoly kapcsolatot a hölgyek.
2015. okt. 16. 11:44
6/8 anonim válasza:
"még levelet sem volt kedvem írni"
Pedig a legtöbb társkeresőnek ez az alapja, függetlenül attól, hogy fizetős vagy sem. Ha nem pörögsz az ismerkedésen, akkor nincs miből válogatni.
7/8 A kérdező kommentje:
Elküldtem közel kétszáz levelet korábban, amelyből sokat mondok, ha öt válasz érkezett. Ez nem szegi kedvét a társkeresőnek? Nem taszítja búba?
2015. okt. 16. 12:39
8/8 anonim válasza:
Nekem az Elittárson fél év alatt egyetlen érdemi ismerkedésem sem alakult ki, míg más oldalakon tucatnyi. Ráadásul inaktívként is mutat másoknak, párba állít, levelet is kaptam, pedig 3 hónapja felfüggesztettem a fiókom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!