Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkkel kapcsolatban (akár férfiként, akár nőként) milyen pozitív tapasztalataitok voltak? Alakult-e ki kapcsolat onnan? Ha igen, melyik volt ez a társkereső?
Nekem most van egy elég rossz tapasztalatom férfiként.
Írtam egy helyes lánynak egy üzenetet az egyik társkeresőn, és ő az adatlapomat megtekintve, OLVASATLANUL TÖRÖLTE A LEVELET.
Egyszerűen nem értem, hogy ezek a lányok mire várnak, ha az irántuk érdeklődők leveleit még el sem olvassák?
Én kizárólag jó tapasztalatokról szerettem volna hallani.
A szexkapcsolatkereső nyilván pénzes szolgáltatás. Nem ismerem őket.
Nekem jó tapasztalataim vannak. Szexpartner keresőn voltam fönn, két szép kapcsolatom volt onnan, az egyik 3 évig tartott, a másik rövidebb, de viharos és szenvedélyes volt, ezen kívül rengeteg új embert megismertem, sokat beszélgettem, tágult a látóköröm, közben magam is változtam, elfogadóbb lettem, stb.
Ja, és nem vagyok fizetős szolgáltató :)
Volt onnan egy több éves kapcsolatom, es a férjemmel is ott ismerkedtünk meg. Rossz tapasztalataim is voltak, de az bárhol, barmikor lehet.
Nolrandi/randivonal volt.
Én már 29 vagyok,de anno (bár inkább csak unaloműzésként,és ,hogy elmondhassam magamról ezt is kipróbáltam) ismerkedtem ilyen oldalakon. Szinte csak pozitív tapasztalataim voltak,.akár komolyabb,akár csak egy éjszakás,bármi amit akartam. De ez a netes világ -szerintem-elsősorban külsőségeken alapul.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!