Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatnál: társkeresőről mikor illik magunkat törölni?
Pont egy hete ismerkedtem meg egy nagyon kedves férfival az egyik internetes társkeresőn. Az első randitól kezdve nagyon lelkes volt, mindketten nagyon érezzük a bizsergést, minden megtörtént köztünk, az első együttlét is. Kétnaponta találkozunk, továbbra is lelkesnek mondható. Mintha valamivel kevesebbszer írna, és mintha kevésbé írna érzelmesen - de semmi jelét nem mutatja, hogy rám unt volna.
Én a társkeresőről már kitörültem a fotóimat, de ő még rajta van. Sajnos ma felmentem a társkeresőre, és láttam, új fotót töltött fel magáról, és pár sorral a bemutatkozást is kibővítette. Holott pár napja beszéltem erről ,azt mondta, már megtalált engem, nem randizik már senkivel, a VIP tagsága egy hónap múlva jár le. Ez most nagyon elkeserített. Lehet, túlreagálom - de ha engem megtalált, és rám koncentrál, miért babrál a társkeresős profiljával?
Nem szóltam erről, mert nem is akarom ilyen kevés idő után kisajátítani - ő egyébként - elmondása szerint a komoly kapcsolat híve, és inkább félénk típusnak tűnik.
Mi lehet ez?
Mennyi idő után illik törölni magunkat a társkeresőről?
31/L
ha komolyan gondolná nem basztatná a profilját.
Törölni talán nem kötelező, de ha én megtaláltam álmaim akárkijét, akkor nem nyúlok a profilomhoz.
pláne nem próbálom magam kívánatosabbnak feltüntetni.
Nálunk a férjemmel (azóta már a férjem), úgy volt, hogy ő az első randi után törölte magát ( már akkor összejöttünk). Én csak a második randi után töröltem magam.
Akkoriban sok volt a pofára esésem , csalódásom, szóval vártam egy picit a törléssel. És akkor se lett volna tragédia ha ő is olyan idióta mint az előtte lévők. Max visszaregisztráltam volna magam.
Szóval 1 hét alatt mindketten töröltük magunkat.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!