Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év körkülönbség a fiú javára sok?
Amikor összejöttem a párommal én 18 voltam ő meg 25. Köztünk is 7 év van, lassan egy éve együtt vagyunk,minden tökéletesen működik:) Az ő és az én szüleim is elfogadták a kapcsolatunkat. Szerintem, ha látják a szülők, hogy nem csak arra kell neked a lányuk, hanem valóban szereted, és oda vagy érte, akkor nem lesz ellene kifogásuk:)
19/N
Az, hogy ez a 7 év sok-e vagy sem... nektek kell eldönteni... Mármint, ha a lány érett és nem hisztizik(mint a sok mostani lány) akkor normálisan fog viselkedni. Lehet, hogy néha gyerekes lesz, de ez csak bolondság. Szóval, ha komoly dologról van szó értelmesen letud veled ülni megbeszélni.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki 16 éves a barátja pedig 22, de nagyon jól elvannak. Megértik egymást. Úgyhogy, szerintem simán működhet a dolog. Sok sikert! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!