Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Skorpió férfiakról milyen véleménnyel vagytok?
Csípős a spermájuk? :D
Amúgy férfi vagyok és Bak. A bak férfiak a legjobbak minden téren.
Ollo van a keze helyen es mergezo a farka? :D
Viccet felreteve nem volt alkalmam skorpio ferfihoz.
18/L
Azt sem tudom, hogy a párom hova tartozik.. A szülinapját persze tudom, de a tavaszi hónapokat mindig kevertem, így nem tudom melyik csillagjegyhez tartozik.
Az őszi hónapokat ismerem csak, mert én magam is skorpió vagyok.
Egyes skorpiófajok kifinomult, akár órákig is tartó násztáncot járnak. A hím megfogja a nőstényt a tapogatólábánál, és húzza-taszítja előre-hátra. Spermáját a talajra bocsátja, és a nőstényt fokozatosan olyan helyzetbe hozza, hogy a sperma az ivarnyílásába kerüljön. Mind a hímek, mind a nőstények többször párzanak, és a sperma egy ideig termékenyítőképes marad. A nőstény az ivarszerveibe került sperma többször is megtermékenyítheti.
A nőstény skorpió akár egy évig is testében hordozza a petéket, s utódait elevenen hozza a világra - némely faj esetében egyszerre csak egyet, más fajoknál akár százat is. Ha egyszerre sok skorpió születik, a szülés napokig is eltarthat, de a legtöbb fajnál két részletben zajlik, köztük mintegy 24 órás szünettel. A kis skorpiók rendszerint sötétben jönnek a világra, és első napjaikban anyjuk hátán kuporognak. Ezután vedlenek, szilárd külső vázat fejlesztenek, és immár készen állnak arra, hogy anyjuktól különváljanak.
7 éve vagyok vele együtt.
a kapcsolatban a skorpió férfi irányít, mindegy mit gondolsz magadról.
egyetlen gyenge pontja van, a féltékenység.
ha becsül téged akkor nagyon odaadó tud lenni, a tenyerén hordoz.
tele van tűzzel és szenvedéllyel, az ágyban extrém jó tud lenni ha "hajlékony" vagy és rá tudsz hangolódni.
kimondottan hosszú menetek, és változatos.
szereti a szerepjátékot.
ha nem tudsz vele összehangolódni akkor felhasznál és eldob mint egy lábtörlőt.
kevés nő tud megtartani hosszútávon egy skorpió férfit.
a skorpió mellé ikrek való ha izgalmas, és folyamatosan megújuló, folyton újra és újra meghódítható, mindent bevállaló nőt keres.
rák való ha szenvedélyes, érzelmes, odaadó nőt keres.
bika vagy halak való ha kitartó nőt keres, akinek nincsenek kérdései a furcsa estéket illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!