Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nôk Ti milyen véleménnyel vagytok az olyan férfrol aki prostihoz jár alkalmanként?
Ha egy ilyen kérdést felteszel az azt jelenti, hogy nem érzed helyesnek. Ha nem érzed annak, miért jársz el hozzájuk?
Abszolút férfiatlannak és undorítónak tartom. Könnyű pénzért megvenni bármit, így csak az "öledbe hull" a dolog, és ezt nem tudom tisztelni. Igazából nem tudom a büszkeséged hogy bírja el, hogy megbuksz, mint férfi, hiszen azért veszed meg, mert nem tudod másképp "elérni". Valószínűleg valami miatt képtelen vagy egy normális párkapcsolatot kialakítani, ezért veszed meg inkább azt, ami egy kapcsolatban alapból benne lenne, ezért azt sugallja, hogy (bocsáss meg a szóhasználatért, de nem tudom másképp kifejezni) selejt vagy. Szerintem egy igazi férfi kerüli az ilyen egyszerű utat, és inkább önmagával éri el egy nőnél azt, amit a prosti jó pénzért tesz csak meg neked. Egy prostizó fiúnál még a mindenkit megdöntő alfahímek is jobbak, pedig róluk sincs sokkal jobb véleményem, de ők legalább önmagukkal érik el ezt, nem pénzzel.
Őszintén? nem nagyon tud érdekelni.. Járjon mit kezdjek vele...
Annyi ilyen idiota kérdés van abból a szempontbol hogy szánalmas e ha k..rvázni járok stb...
Miért lenne szánalmas?? Az a szánalmasabb hogy már telített a k..rvapiac:D
Ezeknek a nőknek nem kell megjátszani az eszed, mert csak megakarod dugni, nem kell több ideig a seggét nyalnod, utána se kell hallgatnod a nyávogásukat hogy jaj le se sz..rsz pedig lefeküdtünk..
Kifizeted és mehetsz Isten hírével... ebbe mi rossz dolog van...
20N
#3 Nem értek egyet. Egy hírességtől is ugyanolyan gáz ez, mint bárki mástól, és lehetne akármilyen jóképű vagy tehetős, én egészen biztosan undorodnék tőle.
De amúgy is, mégis vajon az ilyen nők forgalma nagy részt kikből állhat? Biztos nem az általad leírt típusból.
Rosszabb.
Buliban felszedni valakit, akkor is ha részeg legalább a te érdemed (bár ez se túl nagy), nem a pénzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!