Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nôk Ti milyen véleménnyel vagytok az olyan
férfrol aki prostihoz jár alkalmanként?
Azt gondolom róluk, hogy hiányzik nekik valami a való életben, amit így próbálnak meg pótolni, de mégsem tesznek érte, könnyebb egy színésznőt keresni hozzá.
De számomra nem elítélendő.
2015. szept. 23. 14:06
12/33 A kérdező kommentje:
Na szoval akkor kifejtenem bovebben a kerdest.
Lanyok akkor szerintetek az jobb, szebb, becsulendobb ha csak szexert egy-egy alkalommal csajozik a ferfi a szuksegleteit kielegiteni. Persze igy sok lanyt becsap, megbant, othagy, hasznal.
Az nem jobb ha a ferfi nem akar senkit megbantani, nyilt lapokkal jatszik es kb. havi 40-50ezret kolt ilyenre.
Nincs gond az általad most leírtakkal ABBAN AZ ESETBEN, ha ezt a lánynak is előre közli. Nem kell itt a mellébeszélés, a mai lányok nagy része egy hatalmas r_bi, akik szintén benne vannak 1 éjszakás kalandokban, és másnap nem fognak sírni érte. Keressen ilyet inkább, de a k_rva az nagyon ciki.
2015. szept. 23. 17:19
Pedíg a legtöbb nô elnézi a hírességnek.(ezek szerint te az egyik kivétel vagy) Én még SOSEM! halottam azt, hogy fuj nem szeretem robbie williams, mert minden turnéját végig k.rvázza. Vagy hogy Hughe Grant nem kivánatos mert többször megcsalta az asszonyt prostikkal( volt is ebbôl botrány) De egyébként bármelyik híres zenész, sportoló(pl ronaldo), nyiltan járt prostizni. Valahogy a nôktöl még sem hallom az elitélendô szavakat.( legutobb justin bieber bukott le, brazillia legnagyobb bordély házábol távozott vagy 8 k.rvával, a cikk alatti kommentekben senki nem szôrnyülködött! Erre mondtam ha az adott férfi magas státuszu, kivánatos a nônek, akkor már nem elitélendô az örömlányokkal való hempergés.)
2015. szept. 23. 19:40
nekik tényleg el van nézve, mert ők tuti, h a legkevésbé széjjelkúrt csajhoz mentek. :DDD Ők tuti annyit fizettek, h ők szűzk-t kaptak valószínűleg. :D Na jó, mára már kiröhögtük magunkat, máskorra is tartogatok már. :D
2015. szept. 23. 22:31
Most komolyan már, milyen értelmes, felnőtt néz el bármit is egy embernek, csak mert híres? A hírességek imádata a tiniké, a felnőtt nők már kinőnek abból (oké, többnyire, biztos van kivétel...)
Azért nem vicclejünk már. Az általad felsorolt személyek nem többek a szememben mint a szomszéd srác...
2015. szept. 23. 23:03
#13 te hol elsz? Mondtak mar neked, ha csaj vagy, h csak szexre kellesz, utana hagyjuk egymast beken? :D ha ezt kimondod igy egy csajnak, akkor meg a legnagyobb ribik is ott hagynak.
Es igen, Kerdezo, ha megbantasz millio csajt, az sokkal kevesbe gaz a csajok szemeben, mintha elmentel volna egy prostihoz. :) De amugy milyen kerdes az, h havi 40-50-et elversz prostira, az nem gyenge azert. :D
2015. szept. 26. 08:30
18/33 A kérdező kommentje:
Miert, sokallod az osszeget? 20-25ezer egy normalis csaj.
Semmit. Az ő dolga. Ha szingli lennék persze nem kellene. Most hiába mentegeted magad. Nem csak a másikat becsapva lehet egyéjszakásat vagy kapcsolatot szerezni.
2015. szept. 26. 11:21
Szerintem elég gáz, ha valaki csak így kap meg egy nőt, de ha már választani kéne inkább egy drágább call girl, mint egy utcaszélén álldogáló, aki egyik faszt veszi be a másik után. Fujjj
2015. szept. 26. 11:37
Kapcsolódó kérdések: