Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti hölgyeket kérdezném! Milyen véleménnyel vagytok az itteni pasikról?
Figyelt kérdés
Itt, a gyakorikérdések.hu-n.2014. ápr. 10. 21:20
1/6 anonim válasza:
A válaszaikból ítélve, remélem, a jó 70%-ukkal sosem hoz össze a balsors.
2/6 anonim válasza:
Èn kétfelé választanám a dolgot saját tapasztalat alapján; az egyik csoport az igénytelen, kiéhezett, mindegy hogy mi vagy (nő vagy pasi) de kinyalnának meg leszophatnál és megdugnálak, vagyis olyanok akiknek már minden mindegy.
A másik csoport a kedves, okos, intelligens, kellemesen kommunikatív pasik csoportja akikkel èlmény beszélgetni és nyilván hogy őket is érdekli a szex de másról is el lehet velük csevegni.....na őket imádom :)
3/6 anonim válasza:
Nagyrészük megrekedt valahol 14-15 éves szinten és jön rá egy nagy adag önértékelési gond teljesen torz világnézettel tarkítva na ezekkel én se találkoznék. Viszont akadnak kifejezetten jó humorú normális felfogású pasik is.
4/6 Fish1 válasza:
Több olyat látok, aki érzelmi intelligenciában elmaradott, vagy tipikusan lesír róla, hogy csak vagánykodni meg beszólogatni jár ide, mint olyat, akinek tényleg normális a felfogása és tetszenek a megnyilvánulásai.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is azt tapasztalom, hogy ha egy normális srác ismerkedne, gyakran az éretlenek miatt távolságtartóak a hölgyek a normális srácokkal is.
2014. ápr. 10. 23:14
6/6 Fish1 válasza:
Ezt én máshogy látom. Attól nem lesznek előítéleteim, ha látok pár olyan pasit, aki komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!