Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nôk Ti milyen véleménn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nôk Ti milyen véleménnyel vagytok az olyan férfrol aki prostihoz jár alkalmanként?

Figyelt kérdés
Persze független, elvált.
2015. szept. 23. 05:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
17%
Nekem nem lenne "válóok". Szerintem értelmesebb megoldás, mint részeg csajokat felszedni, akik gyakorlatilag ugyanúgy kínálják a testüket egy egy buliban. Egy (jobb) prosti legalább tiszta és ért a dolgához.
2015. szept. 26. 12:20
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
#21, végre egy nő, aki érti a lényeget
2015. szept. 26. 12:53
 23/33 A kérdező kommentje:

20-as aztan mibol vontad le azt a kovetkeztetest, hogy csak igy kapnek not?

Meg mindig nem ertem miert elfogadotabb ha barokban szednek fel par italert lecumizo csajokat, akik ketes egeszseggel rendelkeznek, valamint a szexhez sem ertenek.

2015. szept. 26. 14:05
 24/33 anonim ***** válasza:
23%
Fél óra 10 12 ezer, egy óra 14 15 ezer, tehát egy hónapban ha 50-et elköltesz akkor simán négy öt csajjal megvan a havi kufirc. Kis segitség: rosszlányok.hu beszamolok.hu Inkább ez mint a discoban pia szagtol és izzadságtol büzlô csajokat flszdni(persze ez csak izlés kérdése)! Az oldalakon szereplô lányok tiszták, fürôdnek, diszkrétek, és kötelelzô a védelem. Ha az ember fia nem kell a nônek, vagy úgy érzi hogy nem kell, akkor maradtak a részeg ribik, vagy a prostik. Ez a férfi lét, a nôk nagy része ezt nem értheti meg, szóval szerintem ne tôrödj azzal mit gondolnak errôl. Tedd azt amit a lelki ismereted és pénz tárcâd elbír.
2015. szept. 26. 14:10
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Emelem a kalapom #21 elott. :)

Az az erzesem, h sokan ilyenkor egy rusnya prostit kepzelnek el, aki ki van allitva es telelottek mar a szajat, de meg te is utana. Az ilyen tenyleg undorito!

De valszeg 20 ezerert nem ilyenrol beszel senki, aki nem idiota szinten.

Nem erzem szep dolognak en se a prostizast, de jobb sokkal, mint atverni, meg hitegetni csajokat kihasznalva a hiszekenyseguket.

Es akik azt gondoljak, h masabb par ital utan meghuzni vkit, mint egy prostit, az elmagyarazna nekem, h miert? Mert ugyanugy kifizetsz ra penzt. :D

2015. szept. 26. 14:17
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
25. válasz: mert a nôknél ma már elfogadott az egyéjszakás kaland,izgatja ôket is a tudat hogy egy jó képû brad pitt szerû pali felkinálja magát, és semmi bûntudattal ágyba mehetnek vele. Mert ha egy gazdag hìresség, vagy alfa híma bugyiukban akar turkálni, akkor miért nem? Hiába magyarázod hogy a kettô majdnem ugyan az, a nô számára r.banckodás a szabadsâgot jelenti,a szexualitásuk kiélèsét, ha elfogadnák a prostizást opciónak, akkor gyakorlatilag bizonyos szemszögbôl nézve lek.rváznák magukat! És a pénzért kefélô hölgyek szintje közelébe süllyednének.
2015. szept. 26. 16:35
 27/33 anonim ***** válasza:
90%

1. nem csal meg senkit

2. kölcsönös megegyezésen alapul a dolog

3. biztosra megy

4. jobb nőket kap, mint amilyen magyar nők 95%-a

5. nem kell a béka seggénél 10-er lejjebb tenni az igényeket

6. olcsóbb mint csajozni

7. nincs elutasítás, mert: (-nincs saját házad, vagy mert nem elég jó helyen van, -kevés a fizetésed, -nem tetszik neki a munkád, -nem kezeskedsz a hitelfelvételéért a randizás kezdeti szakaszában, -elutasítás mert nem szakítod meg a barátaiddal az ismeretséget, -elutasítás, mert nem vagy segítőkész, értve ez alatt, hogy a puszi időszakot sem haladta meg az ismerkedés, de már 500e-et akar kölcsönkérni papírozás nélkül, de őt idézve "bunkó paraszt" módjára nem adsz neki!)

8. nincsen felesleges időpazarlás

9. nincsen kihasználás

10. nincsen a szó szokásos értelmében vett megcsalás

11. nincsen dráma

12. nincsen felesleges női taktikázás, ármánykodás

13. normálisabban, komolyabban, érettebben lehet beszélgetni velük, mint sok magát túl nagyra tartó "úrinővel"

14. sok magukat normálisnak mondó nőnél erkölcsösebbek

Kell ezek után még bármit mondani???

2015. okt. 3. 10:42
 28/33 anonim ***** válasza:

Imádom, hogy ha itt egy nő nem helyesli a prosizást lehordják a pasik, hogy mekkora k@rva. Meg biztos ágyból ágyba jár....

Nem tudom ha ez annyira rendben van szerintük miért érzik szükségesnek lépte nyomon magyarázni, hogy ááá ez semmivel se rosszabb mint buliba felszedni valakit.

Személy szerint én nem jönnék össze ilyen emberrel. Nekem csak érzelmekkel megy a szex, nem működne hosszútávon kapcsolat olyasvalakivel akinek a szex húspiaci tarifa.

Mint emberről ninvs véleményem. Ő dolga. Ha valaki nem akar kapcsolatot vagy ismerkedést annak jó. Akkor meg miért ne?

2015. okt. 30. 16:07
 29/33 anonim ***** válasza:
En meg azt szeretem amikor egy csaj azt hiszi hogy ha valaki elmegy prostihoz az tuti egy erzeketlen, lelketlen beteg ember lehet.
2015. okt. 30. 16:20
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha független és elvált,azt csinál,amit akar.
2015. okt. 30. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!