Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleménnyel vagytok az exeitekről, mit gondoltok róluk?
Az egyikkel évente egyszer váltok pár szót, nem tudok róla mit gondolni, mert már nem ismerem annyira.
Egy másikkal valamivel gyakrabban beszélünk. Mikor érzelmi mélypontra jutottam, felajánlotta a segítségét, évekkel a szakítás után. Ő nem változott, nem rossz ember, csak nem illettünk össze.
Az első exemmel szépen váltunk el,mai napig beszélgetünk.
A màsodik exembe nagyon szerelmes voltam,de ő csak hazudozott,kihasznált,megcsalt,bántalmazott testileg ès lelkileg is. Remélem lesz végre már egy jó müködő kapcsolatom,s kiheverem az elözőt
Egyikkel egész jó haverok vagyunk, nem járunk össze direkt, de néha egymásba botlunk, vagy nagy ritkán egymásra írunk neten, akkor beszélünk egy jót, és ennyi.
A másikkal változó, vele tartom a kapcsolatot, néha kb legjobb barátok vagyunk, néha meg utáljuk egymást, elég változékony természete van, most pl épp nem hajlandó hozzám szólni 3 napja. :D
Gyűlölni nem tudnám egyiküket se, vannak hibáik, mint nekem, meg mint mindenkinek. Nem működött a kapcsolat, ettől még nem utálkozunk.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!