Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen véleménnyel vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagy a legutóbbi exedről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, azok vannak-e többségben, akik utálják, lesz.rják, szeretik, vagy barátkoznak az exükkel. :)
2017. febr. 26. 01:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%
Próbálnám segíteni amiben csak tudnám,mellette lennék mindenben de teljesen elzárkózott előlem.Borderline.Nagyon aggódom miatta,megszakított velem minden kapcsolatot,hónapokig voltunk napi beszélőviszonyban,nagyon sokat beszéltünk.Hazudozik,ellök ,rágalmaz,meglopott,semmibe vesz és én még mindig csak segíteni szeretnék neki mert eleve úgy beszéltük meg ha párkapcsolatként nem is működni mindig ott leszünk egymásnak.De lehet lassan be kell látnom az a lány soha nem is létezett csak egy álarc volt akit megismertem és közel engedtem magamhoz :(
2017. febr. 26. 01:11
 2/18 anonim ***** válasza:
Semleges a véleményem. Utálni nem utálom, de se nem szeretem, se nem akarok vele barátkozni. 4 évet voltunk együtt, 5 éve szakítottuk, ha az utcán elmegy mellettem köszönöm neki. Nem váltunk el haraggal, ő nem tudott és nem is akart felnőni, én meg igen, emiatt mentünk szét. Tavaly keresett meg, hogy ő úgy érzi, hogy újra tudnánk kezdeni, én nemet mondtam neki. Egyik ok, hogy van párom, a másik meg az, hogy nem hiszek az évek távlatából újrakezdős dolgokban. 26L
2017. febr. 26. 01:15
 3/18 anonim ***** válasza:
Egy volt pasimmal sem barátkozom,nem tartom a kapcsolatot,nem ismik fb,mert értelmét nem látom! A múlt elmúlt! Nem oly régen az egyik bejelölt fb,írtam neki,köszi nem,ne bolygassuk a múltat! Ennyi. Utálni nem utálom őket,tök semlegesek!
2017. febr. 26. 01:26
 4/18 anonim ***** válasza:

A legutóbbi exem a barátom, az előző kettővel nemigazán van kapcsolatom.

30/f

2017. febr. 26. 01:56
 5/18 anonim ***** válasza:
A barátom lesz.... az exeit, én pedig barátkozom velük.
2017. febr. 26. 03:00
 6/18 anonim ***** válasza:
Bár ő hagyott el engem és a kapcsolatunk alatt sok olyan dolgot mondott amivel aláásta az önbizalmam még ha akaratlanul is, de egyáltalán nem haragszom rá. Nem haragban váltunk el és bár ő kezdeményezte, de én is egyet értettem, hogy ez így nem mehet tovább. Barátkozni nem barátkozom vele, nehezebb lett volna túl lépni ha beszélő viszonyban maradunk és ő sem híve az effélének. Már rég nem szeretem úgy, de mindig boldogan gondolok rá és az együtt töltött pozitív emlékekre vissza. Egy másik exemmel próbálkoztunk a barátság fenntartásában, de nem működött a dolog. Én szakítottam vele ő akart barátságban maradni, de csak azért mert még reménykedett, hogy vissza kaphat és ez így nem ment. Egy évre rá újra megpróbáltuk a barátságot azt is ő kezdeményezte, de folyton attól tartottam, hogy még mindig akarhat valamit így az is kudarcba fulladt.
2017. febr. 26. 03:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Balfax.
2017. febr. 26. 05:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Az előző több, mint 7 éves kapcsolat volt és együtt is éltünk. Nem haraggal váltunk el, de mivel én kezdeményeztem a szakítást, némi tüske lehetett benne. Ettől függetlenül korrekt kapcsolat maradt közöttünk, tisztelettel nyilatkozunk egymásról, de már régen beszéltünk, hiszen azóta nekem már családom is lett.
2017. febr. 26. 07:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha eszembe jut akkor azon gondolkodom,hogyan tudtam én egy ilyen senkiházival együtt lenni :D de a legtöbb exemre így nézek :D 24N
2017. febr. 26. 07:31
 10/18 anonim ***** válasza:
4 és fél év együttlét (ebből 2 együttélés volt). Meglopott, bántott, körbecsalt, becsapott, ö szakított. Ha találkozunk nem köszön, nem méltat rá. Szerintem nem érdemes köpködni miután 2 ember útja különválik. Legalább annyira tisztelni a másikat hogy köszönünk, nem kell beszélgetni csak egy gyenge helloval üdvözölni és kész. Főleg hogy aki bunkózhatna az én vagyok ebben az esetben. De van olyan ex akivel a mai napig jóban vagyok, jókat beszélgetünk, mi újság, hogy van, mi foglalkoztatja mostanában, stb. Szerintem így a normális. Az előzőhöz visszatérve, én neki is köszönnék meg akár beszélnék is vele, annak ellenére hogy így elbánt velem. Szóval a kérdésedre válaszolva én barátkoznék.
2017. febr. 26. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!