Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakitott?

Figyelt kérdés
Miért szakított a barátom? Csak pár hónapja vagyunk együtt, nem egész 3. Össze akart költözni, én elöbb azt mondtam ne még. Szeretném jobban megismerni. Ezt mondtam is neki. Azt mondta nem tud nekem hogyan bizonyitani már. Mondtam neki amikor újra kérdezte, hogy csak gondolkodnom kell, egy kis időt kértem. Rendeznem kellett a gondolataimat, pl nem értettem igazából miért sürgeti ennyire az egészet. Ő egy hosszú kapcsolatból lépett ki kb másfél éve. Mondott mindenfélét, lakbért stb. De ha szeret akkor miért dobta csak így az egészet? Csak azt mondtam egy kicsit várjon..erre szakit.
2017. jan. 29. 14:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre ő nagyon ragaszkodó tipus..azt mondta velem akar lenni éjjel-nappal.. És kicsit rohan is az életben, mindent rögtön akar. Türelmetlen. De ekkora szivvel rendelkező embert is 8 éve ismertem utoljára. Nem tudom mit csináljak vele.
2017. jan. 29. 16:03
 12/16 kolosszus22 ***** válasza:
Ő szakított veled. Mégis mit csinálnál innentől? Hagyd békén, majd keres ő ha akar, főjön a saját levében. Túlzott ragaszkodással meg lehet fojtani a másikat, én legalábbis nem bírnám, hogy valakivel állandóan éjjel-nappal együtt legyek. Te tudod neked szükséged van-e erre.
2017. jan. 29. 17:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem is fogok. Csak annyit mondtam a végére, hogy ha meg akar keresni megbeszélni tegye. Meg, hogy ne játsszon velem, mert nem vagyok lelketlen gép én sem.
2017. jan. 29. 17:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet gyengének tűnök, de amikor elhatározom magam valami mellett akkor az úgy lesz.
2017. jan. 29. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Sztem csak simàn önző !1Te elmondtad neki hogy te nem akarod elsietni a dolgokat2Azt akarta hogy köktözzetek össze annak ellenére hogy te közölted vele hogy neked ez gyors 3.Ha összeköktöztetek volna akkor is az lett és ugy lett volna amit és ahogyan akart .A hozzàállàsàn is làtszik hogy miért nem működhettek a kapcsolatai!
2017. jan. 29. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Önző és éretlen.

Majd 10 év múlva felnő.

2017. jan. 29. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!