Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakitott?

Figyelt kérdés
Miért szakított a barátom? Csak pár hónapja vagyunk együtt, nem egész 3. Össze akart költözni, én elöbb azt mondtam ne még. Szeretném jobban megismerni. Ezt mondtam is neki. Azt mondta nem tud nekem hogyan bizonyitani már. Mondtam neki amikor újra kérdezte, hogy csak gondolkodnom kell, egy kis időt kértem. Rendeznem kellett a gondolataimat, pl nem értettem igazából miért sürgeti ennyire az egészet. Ő egy hosszú kapcsolatból lépett ki kb másfél éve. Mondott mindenfélét, lakbért stb. De ha szeret akkor miért dobta csak így az egészet? Csak azt mondtam egy kicsit várjon..erre szakit.
2017. jan. 29. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Talán fontosabb volt neki, hogy lakótársat keressen, akivel megoszthatja a kiadásokat, és amikor nemet mondtál, akkor lelépett válaszolva a kérdésedre.
2017. jan. 29. 14:45
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Eleve nem tudnék senkit komolyan venni, aki 3 hónap után össze akar költözni.

Tudod mit akart? Lakótársat költséghatékony megoldásként, akit még dughat is.

2017. jan. 29. 14:53
 3/16 A kérdező kommentje:
Azt mondogatta szeret meg velem tervezett.. Életét, terveit az enyémhez próbálta igazitani. De ezek szerint az csak pillanatnyi dolog volt és elmúlt. Meg belőle nehéz a szavakat kihúzni, nagyon nehezen mondja el mit szeretne én meg találgathatok. Nem kizárt, hogy úgy vette ki hogy soha nem akarok vele élni. De amikor faggattam, kérdezgettem most, ez a baj vagy az a baj, akkor sokszor elkezdett egy mondatot és félbehagyta..
2017. jan. 29. 14:54
 4/16 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy komolyan gondolom vele. Mondtam, hogy szeretem. Kimutattam, sok kis dologgal amikor nem volt más. Pl számlabefizetéstől kezdve sok ilyen kis aprósággal próbáltam a kedvében járni. Kedvenc csoki, vagy hoztam neki egy jó forró kávét. Ha fájt a háta , keze, megmassziroztam.. Annyira próbáltam kimutatni , hogy fontos de úgy látszik nem ő volt a megfelelő ember.
2017. jan. 29. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

"Azt mondogatta szeret meg velem tervezett.. "

Ha te ezt pár hónap alatt komolyan veszed, akkor rettentő fiatal és naív lehetsz. SOkat kell még tanulnod az életről.

2017. jan. 29. 15:14
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

"Pl számlabefizetéstől kezdve sok ilyen kis aprósággal próbáltam a kedvében járni."

Te vagy troll vagy, vagy hatalmas balek.

2017. jan. 29. 15:15
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem szeretett,hanem kihasznált.Màskor az ilyeneket kerüld...
2017. jan. 29. 15:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Jaj félreérthető voltam. Pl ha mentem számlákat befizetni, elvittem az övét is hogy ne mászkáljon. Ideadta a pénzt. Majom azért ennyire nem vagyok, hogy pénzzel húzassam le magam :D . Naiv az sajnos igen, még most is valamennyire.
2017. jan. 29. 15:22
 9/16 A kérdező kommentje:
De viszonozta is. Elvitt helyekre, mindig mindent ő állt..
2017. jan. 29. 15:23
 10/16 kolosszus22 ***** válasza:
Ezt nem tudhatjuk, az biztos, hogy annyira nem szerethetett, meg nem volt ő sem tisztába magával, ha most ilyen könnyen dobta az egészet. Lehet ő ehhez van szokva az előző kapcsolatából, hogy rögtön egymás seggében vannak a felek. Én is tudok olyat aki már 2 heti ismertség után összeköltöztek, nem tudom ez mire jó, de vannak ilyenek, lehet nincs is túl még mindig az előző kapcsolatán sem és ahhoz hasonlítgatott téged is. Több oka lehet, csak az az egy biztos, hogy nem volt komolyan vehető a pali, ha csak így gyorsan sutba vágott mindent hirtelen.
2017. jan. 29. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!