Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemet dolog lenne azert szakitani vele mert depresszios?
Figyelt kérdés
Baratnomnel fel eve ujra felszinre tort a dolog. Csinalja a terapiat, a feladatait, meg is dicserte a doki. Viszont neha vannak indokolatlan sirasrohamai, nea indaltos(allitolag azert mert szorong), es ilyenkor en megsertodok es visszaorditok ra, ami miatt meg jobban szorong. Ugy erzem nem akarok ezzel foglalkozni mert ez ki tudja mikor mulik el, en meg eleg fiatal vagyok meg ehez az egeszhesz.2017. jan. 11. 03:43
31/32 anonim válasza:
De szerintem olyan pofás kis történet kerekedett ki.
32/32 anonim válasza:
Nos, ha tényleg így van, valahol a csaj is hunyó, hogy erről nem beszélt még a legelején. Pedig kellett volna és akkor lett volna esélye, hogy egy normális embert találjon, ne pedig ilyen gyökérre pazaroljon 1-2 vagy több évet az életéből.
Én ugyan nem depressziós-na jó, telente kicsit depresszív-, hanem biszexuális vagyok, mégis elmondtam a legelején a páromnak, hogy tudja, akar-e velem bármit is tervezni, vagy sem, ne pazarolja rám az idejét, ha esetleg neki ez nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!