Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szemet dolog lenne azert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemet dolog lenne azert szakitani vele mert depresszios?

Figyelt kérdés
Baratnomnel fel eve ujra felszinre tort a dolog. Csinalja a terapiat, a feladatait, meg is dicserte a doki. Viszont neha vannak indokolatlan sirasrohamai, nea indaltos(allitolag azert mert szorong), es ilyenkor en megsertodok es visszaorditok ra, ami miatt meg jobban szorong. Ugy erzem nem akarok ezzel foglalkozni mert ez ki tudja mikor mulik el, en meg eleg fiatal vagyok meg ehez az egeszhesz.
2017. jan. 11. 03:43
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
*neha indulatos
2017. jan. 11. 03:44
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagy köteles mellette maradni ha nem akarsz.
2017. jan. 11. 04:07
 3/32 anonim ***** válasza:
28%

Lehet, nem jó dokihoz került.

Többféle kivizsgálás kellene neki.

Lehet, valamilyen szervi baja van, ami miatt ez előjön nála.

2017. jan. 11. 04:09
 4/32 A kérdező kommentje:
Vagom az eloletet, meg az okokat is es iagazabol en lehet, hogy ha ezek velem tortennek, akkor megolom magam. Pont ezert nem tudom szemetseg lenne e. :/ nem akarok kib.szani vele, mert cuki csaj, es amugy jo a dokija is, nem ertem minol szurod le h nem az, en csak a sajat idomet sajnalom a dologra.
2017. jan. 11. 04:22
 5/32 A kérdező kommentje:
Szal igazabol kifejthettem volna mert ugy konkretabb a valasz is ami jon. Szal apja megeroszakolta, anyja meg ongyilkos lett, es o talalta meg, es aztan nevelootthonba kerult, ahol mindig megvertek, meg ilyenek. Es mondjuk mar felnottek vagyunk(20), de ezert is erem ugy, hogy szemet dolog lenne kidobni mert most csak en vagyok neki. Viszont nekem nem sok kedvem van most lelki dolgokkal lassitani magam, mert magamon is kell dolgoznom.
2017. jan. 11. 04:26
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdés? Ha így állsz hozzá hogy nincs türelmed az egészhez, így neki is jobb ha külön váltok, amúgy csak további feszültséget szül a kapcsolat. Fentebb írtad is hogy ő szorong te meg kiabálsz vele, egy depressziós embernek ez csak ront a helyzetén.
2017. jan. 11. 04:33
 7/32 A kérdező kommentje:
Ja csak en nem ertem miert lesz velem indulatos a semmin. Szoval egyszercsak a semmibol rator az idegesseg, es merges, es ram is ramformed, kozben egy rossz szot nem szoltam. Erre hogy lehetne nem idegesen reagalni?
2017. jan. 11. 04:36
 8/32 anonim ***** válasza:
92%

nem kell magadra venned az ő terhét is. ha nem érzed jól vele magad, akkor szakíts vele.

de ne a depressziójára hivatkozz, meg hogy miket csinál, mert lehet, hogy ezek miatt is csak hibáztatná magát. mondd meg, hogy sajnálod, hogy így alakult, és örülsz az együtt töltött időnek, de már nem szeretnél vele lenni.

esetleg ha nagyon aggódsz érte, felveheted valakivel a kapcsolatot, aki közel áll hozzá, hogy ott legyen segítségnek.

2017. jan. 11. 04:46
 9/32 anonim ***** válasza:
78%

Baxod téged nem kurt seggbe az apád.'!..-az ilyet sose felejti el meg a többi xart se ami vele történt-totál nem tehet róla mert ő hiába akar meggyógyulni"-nyugodt lenni a trauma-a régi rossz nem engedi! -A depresszió egy "bilincs" ami fogva tartja,..Ne rá garagudj ha dühös veled, ganem a kínjára és legyél vele türelmes.

Így magára hagyni nem valami lovagias az tuti.

2017. jan. 11. 06:44
 10/32 anonim ***** válasza:
88%

Előre is elnézést kérek a válaszomért:

Undorító felszínes vagy, és elraboltál az idejéből x időt, mert te NEM SZERETED őt!

Eleve tudtad, hogy milyen problémái vannak, összejöttél vele így is. Most pedig, hogy előjött a problémája, máris le akarsz lécelni, azzal az indokkal, hogy te nem akarsz vele foglalkozni.

B+, hogy is szól a fogadalom? "Jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben."

Tudod, akit szeretsz, azt akkor is szereted, amikor beteg és rossz passzban van.

A barátnőd MENTÁLISAN BETEG!! Amit tesz, nem ellened teszi, hanem mert nem tudja magát kontrollálni, ezért is jár orvoshoz.

És te, ahelyett, hogy támogatnád, szeretnéd, türelmes lennél vele, még szakítani akarsz vele, egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet!

Saját példa: anyukám lassan 12 éve daganatos beteg. Apukám vele van, ápolja, szereti, óvja, védi.

Nos, te ezt meg tudnád csinálni? Ne hivatkozz arra, hogy fiatal vagy, és neked is vannak problémáid! (Mindenkinek vannak, halkan megsúgom neked!)

Tiszta szívből szereted a barátnődet vagy nem?

Mert ha szeretnéd, akkor ez a b..romság fel se merült volna benned, hogy szakítasz vele.

Fogd már fel, Ő BETEG!! Amit tesz, azt a betegségéből adódóan teszi, nincs magánál.

Szakítsatok, jobbat érdemel tőled!

De vigyázz, amit adsz, azt fogod visszakapni. Tehát, lehet, hogy majd egyszer téged is azért fognak dobni, mert beteg vagy, és a leendő barátnőd is ilyen kifogással fog eléd állni, hogy nem az ő problémája, neki is van sajátja.

Persze, nem vagy köteles vele maradni, de ebből a hozzáállásból is látszik, hogy nem szereted a barátnődet!!!!

2017. jan. 11. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!