Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemet dolog lenne azert szakitani vele mert depresszios?
szakits vele ha így gondolod..
Itt páran lehordtak, én nem teszem, mert alapvetően te választod meg a párodat.
Hogy mondjam.
Ha egy fiu nem olyan esztétikus meg okos, akkor nem jönnek vele össze a lányok. Ő se tehet róla hogy ilyennek született de normális.
Ha nincs lába mert levágta a vonat akkor se lesz párja, pedig nem tehet róla hogy a vonat nehéz volt..
És ezeket full normálisnak veszik itt, csak akkor nem, ha éppen olyat olvasnak ami nekik beleférhet.. De nem ők vannak együtt a lánnyal, nem ők viselik a hisztériát etc, csak a computer mögött minden más.
Itt a párod se tehet erről, neked rámegy az életed, az idegeid, úgyis ott fogod hagyni, ha nem most, akkor később.
Igen, szemét dolog lenne, de még szemetebb áltatni és rontani a helyzeten. Az emberek többsége éretlen és jóval egoistább annál, hogy a saját kényelméből faragjon a másik kedvéért, esetleg segítsen rajta ebben a helyzetben. Ezzel sem lenne baj, mindenki joga van a boldogsághoz, csak ezek az emberek lepődnek meg a legjobban, ha a kuki rossz végére kerülve magukra maradnak...
Szorongásos zavarokkal küzdök, néha elviselhetetlen, főleg mert stresszes a munkám és az életem, aztán egyszer csak önálló életre kelnek a félelmeim. A különbség "csak" az, hogy a családom, beleértve a vőlegényem elfogadó és segítő, így van motivációm és erőm kilábalni a rosszabb időszakokból, és jóval jobban funkcionálok és élek, mint az ilyen elutasító környezetben élő ember.
Sajnálom a barátnőd, ő is egy szerető családot és barátokat érdemel.
Az a helyzet, hogy túl kevés empátia és túl sok önzés van benned ahhoz, hogy egy ilyen lánnyal legyél párkapcsolatban. Én nem akarlak emiatt minősíteni, de nekem eszembe sem jutna a csajomat magára hagyni egy ilyen nehéz helyzetben..
Eleve össze se kellett volna jönnöd vele, sajnos így már nincs jó megoldás, mindenképp össze fogod törni a lelkivilágát, akármit is mondasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!