Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemet dolog lenne azert szakitani vele mert depresszios?
Hagyd ott, az ő érdekében. Ha annyi szeretet és megértés van benned vele szemben, hogy megsértődsz a betegségén (amit ráadásul kezeltet!) és hisztizel rajta, mint egy fürdősk-rva, akkor jobb, ha lelépsz, ilyen barát mellett ellenségre sincs szüksége szerencsétlennek.
Jó nagy önző roh@dék lehetsz így a leírásod alapján, de sebaj, vissza fogod te még ezt kapni a sorstól kamatostul :)
ó basszus kérdező...
ki ne lenne idegroncs, akit megerőszakolt az egyik szülője, a másik öngyilkos lett, és a gyerek találta meg, majd verték a nevelőotthonban, ahová került....
erre azt írod, te megoldottad volna magadnak a problémáidat, ha veled történnek :D kac kac.
a lány még egész jól van ahhoz képest, ami történt vele, nem kevés kitartás kell ilyen brutális traumák után, amiből egy is elég lenne sok embernek, hogy ne akarjon élni, neki meg csőstül jöttek. gyógyulni akar, nem csak az önsajnálatban fetreng, eljár terápiára, ez már önmagában dícsérendő.
nos, annyi egyértelmű, hogy iszonyat önző és empátia nélküli ember vagy. a hozzáállásod a témához, uh. de semmi gond, egyértelmű, hogy nem szereted a lányt, tehát ne pazarold az idejét. legyen esélye arra, hogy találjon valakit, aki tényleg szereti, és csak elvan vele mint te, aki csak annyit akar, hogy "ne legyen végre semmi szar"
erre azt írod, te megoldottad volna magadnak a problémáidat, ha veled történnek :D kac kac.
Hol irtam ezt?
A depresszió nehéz ügy, a te helyzetedet nehezíti hogy ha jól értem nincs hová mennie ha szakítotok, de továbbra is azt mondom hogy nem vagy köteles vele maradni.
Kívülálló ezt nem értheti, én is depressziós alkat vagyok és nem is várom el senkitől hogy megértse a kirohanásaimat, többek között ezért nem is keresek kapcsolatot mert nem akarok senkit olyan helyzetbe hozni mint amiben a kérdező van. Próbáltam hasonló emberrel ismerkedni de annak is katasztrófa lett a vége, amíg valaki ilyen állapotban van általában nem alkalmas normális kapcsolatra.
Üdvözöllek a gyakorin. Itt azt is kiderítik ami nem igaz. Sebaj, én így szeretlek titeket!
Sajnos nekem is volt súlyos depressziós párom, szorongással, dühkitöréssel, önbántalmazással.
Hagyd el!
Nekem egy borzasztó évembe tellett rájönni, hogy időben kellett volna lépnem.
"Szeretem amugy, csak jo lenne vegre egy olyan csaj, akivel magunkra koncentralhatunk es nem jon kozbe valmi sz..r."
MINDIG közbe tud jönni valami sz..r, hisz ilyen az élet, ezt fogadd el.
És ha jön a sz..r, akkor újra nyúlcipőt fogsz húzni gyáva módon?
Az egyébként nem volt szép a csajtól, hogy titkolta, hogy dokihoz jár depressziója miatt.
Gratulálok a kitűnő bizalmatokhoz és az őszinteségetekhez!!
Azt is be kéne látnod, hogy iszonyat sz..rul reagáltál a dolgokra. Ahelyett, hogy k..ssba maradtál volna, még neki estél és még te hisztiztél! Gratulálok neked, csak így tovább!
"Kotve hiszem, hogy masok kepesek megolelgetni a masikat, ha kiabal a semmiert, szoval nen kell lehordani. Nekem ez a fo bajom. Felnottek vagyunk. Igenis lehetne nemi onuralma, mult ide vagy oda."
Felnőtt aggyal kéne látnod a dolgokat, ő beteg, nem tudja magát kontrollálni, ezért jár dokihoz te észlény!
Ha valakinek ilyen problémája van az neked nem fog csettintésre csak azért, mert elméletben felnőttek vagytok, kontrollálni magát.
Gyerek vagy még, képtelen vagy felfogni FELNŐTT érett aggyal a dolgokat!
És mi van, ha lehord téged? Tudhatnád, hogy ezt csak egy bizonyos állapotba teszi, és ilyenkor nincs magánál!
Ergó nem is kéne magadra venni ezeket a dolgokat! De mivel te se tudod ezt kezelni magadra veszed! Ez meg a te problémád!
Támadásod helyett tényleg jó lenne, ha egy kicsivel több empátia és érzelmi intelligencia szorulna beléd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!