Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az exem?

Figyelt kérdés
Elküldött több, mint két hete azzal az indokkal, hogy egyedül akar lenni, én összepakoltam és hazajöttem. Azóta nem is keresem, ő sem keresett engem. Facebookon nem töröltük egymást, meg a közös fotókat sem még... Na de ebből a lényeg, hogy kb egy hét után elkezdett olyan idézeteket megosztani, ami igencsak rosszul esett nekem... Pl.: Mindenki okkal kerül az életedbe, van, aki egy áldás, van, aki egy lecke... Meg hasonlók. Valaki érti, hogy miért teszi? Mit tehetnék?
2016. okt. 26. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

óó... Istenem, mi lenne ha nem lenne fb, akkor mivel foglalkoznának az embereke? ja, egymással?? :D

te egy lecke voltál az életében, amiből tanult, ennyi, ezt ne komplikáld túl, ha már bele akartad képzelni magad abba a sz..r idézetbe, akkor tessék, ez a válasz rá

2016. okt. 26. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a volt munkahelyemen ismertem őt meg és nem a közelemben lakik, szóval nem tudom úgy intézni a dolgokat, hogy véletlenül összefussak vele beszélni. Keresni meg azért nem keresem, mert egyedül akart lenni és ezt tiszteletben tartom, bármennyire is nehéz. Ezért marad ez... Mert hát azért érdekel, hogy hogy van... De ha eddig annyira neki sem volt fontos a Facebook, most meg csak ilyesmit oszt meg, azért csak szemet szúrna neked is, nem? :)
2016. okt. 26. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán tiltsd le Facen... probléma megoldva.
2016. okt. 26. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:

szakitasi alapszabaly

szakitas utan MINDEN - M I N D E E E E E N kapcsolatot megszakitunk az illetovel

teloszam kitorol, fotok a geprol letorol, feszen baratsag torol stb stb stb

ennyiiiiiiii

2016. okt. 26. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha rosszat tettél akkor megérdemled de ha nem csaltad meg vagy nem bàntottad meg semmivel sem akkor nem szeret ennyi!HA 2hét elteltével sem keres akkor én màr rég törölném az ismerőseim közül és még a szàmàt is kitörölném !Elfogadnàm hogy nem szeret màr és tovàbb lépnék még ha nehéz is!Az ilyen pasit csak akkor fogadnàm vissza ha ő keresne és teperne utànam akkor esetleg lehet szó újra kezésről!
2016. okt. 26. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!