Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az exem?

Figyelt kérdés
Ő szakított velem, eleinte könyörögtem neki, hogy visszafogadjon, de ő megalázott, így azóta letojom. Közben megtudtam, hogy ismerkedik egy lánnyal és ennek a lánynak kb mindent elmond rólam, amihez senkinek semmi köze nem lenne (pl pszichológushoz járok lelki/családi okok miatt vagy hogy amikor épp nem volt munkám, akkor anyámnak azt hazudtam, hogy van, mert nem akartam balhét), közben állandóan hívogat engem, hogy jaj hiányzok neki, meg olyan cikkeket küldözget, hogy az embernek mit kell tennie, hogy újra működjön az exével, meg hogy ilyen meg olyan rossz neki így, stb,volt amikor véletlenül összefutottunk, de én mentem is tovább és elkezdte tenni magát, hogy jaj nem is örültem neki hogy láthattam, stb, de én már inkább meg sem nézem mit ír... Mi a francért csinálja ezt?
2016. okt. 6. 14:15
 1/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
Mert így már kellenél neki, hogy nem érdekel téged. Szerintem egy gyenge jellem. Én a helyedben megírám neki, hogy mikor én akartam újrakezdeni, te tojtál rám, ráadásul most más lánnyal ismerkedsz, ezek után mit vársz? Valami ilyesmit még odalöknék neki aztán soha többet semmit.
2016. okt. 6. 14:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja hát persze tagadja, hogy ismerkedne, mert jaj ő most nem akar kapcsolatot egyáltalán, meg így meg úgy időre van szüksége...
2016. okt. 6. 14:25
 3/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
Akkor ez így még szánalmasabb. Előbb-utóbb majdcsak ráun.
2016. okt. 6. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Minek tartod vele a kapcsolatot. Szerintem inkább ez a gáz, hogy azzal foglalkozol, hogy mit beszél a hátad mögött az új kiscsajnak.
2016. okt. 6. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A legjobb megoldás ha teljesen lesz/\arod! A lány akivel ismerkedik az is észre fogja venni hogy milyen nyo.morék az az ember.. tiltsd le mindenhonnan és meg van oldva a probléma. Ha zaklat jelentsd fel.
2016. okt. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!