Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert tiltott le az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tiltott le az exem Facebookon, mikor nem is beszeltunk?

Figyelt kérdés
O mondta ki a veget egyebkent masfel honapja, ugy, hogy en nagyon nem akartam. Azota nekem alakul mas, errol o tud is, es allitolag neki is van mar valami uj pasi. De ha igy van, akkor meg minek tiltott le? Meg miert nem hamarabb?

2016. szept. 23. 05:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol vele, ha nem érdekel már? :)
2016. szept. 23. 05:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus női logika.

Én akkor tiltottam az exem amikor láttam,hogy alakult neki más csajjal. Persze én nem voltam túl rajta még akkor. Szerintem itt is hasonló dolog állhat a hàttérben. Hiába ő akart nagyon szakítani...

2016. szept. 23. 06:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem akarja látni, mit posztolsz, és így a veled közös képek, események is eltűnnek az ő oldaláról. Nem kell egyenként törölgetni.
2016. szept. 23. 07:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet az új pasi féltékeny és amiatt.
2016. szept. 23. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Talán erre leginkább az ex tudna válaszolni. Szerintem mert nem kíváncsi rád. Talán azért nem hamarabb tiltott, mert nem facebook-on éli az életét, és nem az az első, hogy ezt megtegye. Van ám élet a facebook-on túl is, csak megsúgom.
2016. szept. 23. 13:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Pont o az aki ott eli, nem en. :D

A legutolso beszelgetesunk visszaolvasasa kozben derult ki.

2016. szept. 23. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán, mert így egészségesebb..
2017. jún. 19. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!