Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezt az exem? Jól válaszoltam?
Szakított velem a barátom, akivel már több éve együtt voltunk. Azt mondja, hogy sokat veszekedtünk és ő ebbe belefáradt, egyedül akar lenni. Mondtam neki, hogy hozzuk helyre, de ő már nem akarja, mert úgysem fogok megváltozni (pedig mindent megtettem ezért, de ő észre sem vette). Azt se tartom kizártnak, hogy már van neki más a láthatáron. Már volt ilyen, hogy szétmentünk, mert mással flörtölt, de akkor kibékültünk.
Volt nála pár cuccom, amiket hazahoztam, közben tett olyan megjegyzéseket hogy ezt vagy azt minek viszem el, majd elviszem később, vagy eljövök érte apummal. Mondtam, hogy én már többet nem jövök ide, max csak apa egyedül. Sírt ő is, de amikor újra megkérdeztem, hogy biztos ne próbáljuk meg helyrehozni, akkor "rámförmedt", hogy ezt már megbeszéltük, hogy vége.
Aztán amikor elköszöntem tőle, akkor is azt mondta, hogy majd beszélünk még meg majd találkozunk még. Mondtam neki, hogy én soha többé nem akarom látni, és ne is írjon, ég vele...
Miért mondta ezeket? Jól tettem, hogy ezeket válaszoltam neki?
Nálunk is ugyan ez volt. Próbáltam megbeszélni vele a dolgokat, de hajthatatlan volt.
Jól tetted, hogy ezeket mondtad. És bármennyire is szereted még őt, ne keresd! Ne alázkodj meg. Ha akar valamit, keresni fog.
Te meg lépj tovább!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!