Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar az exem ennyi idő után?
Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt szakítottam egy közel 2 éves kapcsolatból, mert a exem több lánynak is csapta a szelet mellettem, és meg is csalt volna. 2-3 hónapja megkeresett, hogy megkérdezze, hogy van-e már valakim. Nekem persze azóta nem volt, neki viszont új barátnője lett, de letagadta. Azóta minden kis apróságért ír, hogy segítsek ebben meg abban neki, nyilván én is keresem, hiszen barátként el tudnám képzelni, hogy jóban legyünk. Szerintetek elképzelhető, hogy hiányzik neki a társaságom, és ezentúl barátkozni akar, vagy csak vissza akar jönni?2016. szept. 19. 19:44
2/3 anonim válasza:
Ez most nagyon cinikusan, elszomorítóan fog hangzani, de szerintem, az úriember egyetlen dolgot szeretne tőled igazán. Egy kis kalandot.
(Ezt azért gondolom, mert 1. más lányoknak is csapta a szelet ameddig együtt voltatok, tehát nála nem oszt, nem szoroz van e barátnője, 2. Láttam már ilyesmit és ott is erre ment ki a játék.
De persze lehet csak én látom ilyen sötéten a dolgokat és nincs igazam :)
3/3 anonim válasza:
Tekintve hogy letagadta az új barátnőjét, nem hiszem, hogy tisztességesek lennének a szándékai. A helyedben nem is barátkoznék vele, és meg is indokolnám neki a hazudozásával. Hacsak nincs szükséged a drámára, ami ebből lesz, ha belelendül (féltékeny barátnő, esetleg kamu szerelmi vallomások, mártírkodás...stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!