Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom miért nem reagál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom miért nem reagál a leveleimre. Nem akar többet csalódni? Vagy egyszerŰen tényleg csak ennyi voltam?

Figyelt kérdés

Meg ismertem egy fiatalembert. Már nem 20 éves vagyok, tehát nem egy kis bolond lány. Viszont mégsem tudom mi tévő legyek. Az illető nemrég veszítette el a barátnőjét, mert megcsalta, és elhagyta. Sokat szenvedett miatta.

majd volt egy kalandja, amit meg ő hagyott abba, mert tényleg csak egy kaland volt számára. Elmesélte hogy rámászott a nő, és csak pár alkalom volt. Viszont velünk más volt a helyzet. Találkoztam vele, és még aznap este rám vetette magát. Persze nem kell rossz néven venni,beszélgettünk előtte sokat, de vad érzelmes csókba kezdtünk. Én előtte elmeséltem neki, hogy még félig-meddig folyamatban van egy kapcsolatom amit leszeretnék zárni, bár minden rendbe lenne vele, mert én akarnám, de úgy érzem csak kihasznál, nem akar semmi komolyat.Mikor elbúcsúztunk levélben tudattam vele, hogy nem tudom mit csináljak vele, ez váratlanul történt közöttünk,nem igazán tudom mit akarok.majd másnap is találkoztunk, megint vadul csókolózni kezdtünk. nagyon jó volt. nem tudtam betelni vele. Nagyon finom volt. Ő ugyan ezt mondta nekem hogy nagyon finom vagyok, és iszonyatos mennyire érezzük egymást, és még sokat akarja érezni. Végig azt éreztem rajta hogy akar engem nagyon, de én mind a 2 találkozó után közöltem vele, hogy ne haragudjon, de nem tudom mit akarok, és nem akarom húzni az agyát,mert nem feküdtem le vele egyik alkalommal sem.majd a 3. alkalommal mikor újra oda került a sor, már ágyban voltunk, és azt az érzést nehéz elmondani mikor bizsereg az ember mindene annyira jó együtt.és elég már az ajtón belép, és egymásra nézünk, és egyből egymásnak esünk. Megint nem adtam magam oda. Aztán többet nem is találkoztunk.Még a 3. este után írtam neki, de mire válaszolt lement a nap. Fel is háborodtam rajta. Aztán mikor írtam, hogy miért nem ír, még ő volt felidegesedve, hogy hagyjuk akkor.Aztán következett az, hogy a leveleimre nem válaszolt. Majd egyszer 1-2 napra rá vissza írt, és azt írta benne hogy átgondolta ne haragudjak hogy eddig nem írt, most egyedül szeretne lenni, most neki ez lesz a legjobb.A közösségi portál tele volt a szomorúságával. képek, szomorú zenék, stb. előtte jó volt a kedve. Én nem gondolom hogy csak azért lépett le mert nem voltam egyszerű eset. Ami ott történt közöttünk több kellett legyen. Azóta sok levelet írtam már neki, és nem szól rám, hogy ne irogassál. Azt írja vissza mikor kérdezem miért nem válaszol, hogy nincs semmi baja, egyszerüen semmi nem érdekli most, ne haragudjak. Tehát udvarias. Majd egyik nap mikor írtam neki, próbáltam ecsetelni, hogy nem hiába találkoztunk, és erre azt írta vissza. A mi találkozásunk kaland volt csak, ő úgy gondolom. Én meg erre ráhelyeseltem, na és akkor írta nekem azt, hogy jó akkor szeretné befejezni mindent ami velünk kapcsolatos volt, és lezárni.

Mi volt ez az egész? mikor együtt voltunk miért éreztem hogy ő is azt érzi amit én? Lehet ezt érezni nem? Tehát érzi azt az ember együttlétnél hogy a másiban ugyan az megy végbe.Azt a tüzet,lángot.Sima szexnél ilyen azért nem sűrüen van.sőőt! szerintem nincs.vagy tévedek?Azóta van hogy el sem olvassa a leveleim, törli, akarok vele találkozni, és azt mondja ő nem akar mert nem akar megzavarodni. Mi az hogy megzavarodik? mitől?köszi a válaszokat.

2013. nov. 14. 02:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon is helyesen cselekszik. Én is ugyanígy vagyok, a "nőknek" nevezett r1bancokat a hátam közepére se kívánom. Csak egy dolgot csinál rosszul szegény. Nagyon is jól tette, hogy kihasznált téged, csak sajnos neki ehhez túl jó szíve van.

32/F

2013. nov. 14. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!