Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerüen nem értem mit akar. Csak barát lenni, idegesít, vagy fél?
Már írtam evvel kapcs, vannak már kérdéseim. Az összes kérdés szinte erről szól amit kérdeztem tőletek. SZeretném már végre tudni hogy miről lehet szó.
Egy srácról lenne szó aki a munkatársam, és eléggé durván flörtölget velem, de csak kettönk között szólva. Tehát nem tud róla más. Van barátnője akit el akar hagyni, de valószínü csak anyagi oka van hogy még együtt vannak.Mivel mindenkinek ezt mondja. Viszont a minap ha minden igaz hallottam egy olyat hogy lehet valami törtönt. lehet elhagyta? Nem tudom. na a lényeg, hogy már megint, ahogy mentem meloba, a srác odajött hozzám és bejelentette hogy van internete.(mivel eddig nem volt egy ideje már) és odaadta az e-mail címét, amivel msn-re felvettem. Én azonnal felvettem, de nem sikerült, mivel ő másnap bejelentette, hogy nem működik neki. na egy másik nap meg akkor jött meloba mire én mentem haza melóból, ő utánam jött, és elkérte az én címemet, a biztonság kedvéért. Azt tudni kell nagyon ritkán találkozunk, mert ellenkező műszakba dolgozunk. Egyszerüen nem értem miért nem lép végre célratörően???SZerintetek?mert ha nem akarna semmit, nem csinálná ezt szerintem,akkor nem szemezne "úgy ahogy"és nem simogatta volna meg a nyakam érzékien egy óvtlan pillanatban. SZóval nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!