Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annyira stresszelek az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira stresszelek az első találkozás miatt, és egyszerűen nem akar elmúlni. Tippek?

Figyelt kérdés

Jövő héten fogok találkozni egy nagyon aranyos fiúval, akivel kb. 3 hete beszélgetünk napi szinten facebookon. Nagyon várom, de ugyanakkor a frászt is hozza rám. Nekem még nem volt komoly hosszútávú kapcsolatom, neki pedig igen, és szerintem ettől is én jobban rástresszelek a dologra. Amúgy is izgulós vagyok, és nagyon könnyen elszabadulnak a gondolataim, és mindig hajlamos vagyok a legrosszabbra gondolni. :/ Próbálok rajta változtatni, de nem megy olyan gyorsan. Hiába mondogatják a barátnőim, hogy nyugi, nem lesz semmi baj, ha nem sikerül jól, akkor sincs semmi, meg hogy legyen több önbizalmam, és tényleg próbálkozok, de na... :D nem könnyű. Ami főleg aggaszt, hogy amikor izgulok, vagy zavarba jövök, meg úgy ámblokk nagyon könnyen elpirulok, és félek, hogy ezt visszataszítónak fogja találni.

Van valami tippetek, hogy hogyan oldhatnám a feszültséget a találkozásig? Bármilyen tanácsnak nagyon örülnék. :)

19/l

2013. szept. 28. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Találkozzál még azelőtt más fiúkkal is, hogy gyakorold a szitut.
2013. szept. 28. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy a női megérzésedben megbízhatsz, ez majd erőt ad. Szemléld és fogadd be a világot az érzéseken keresztül, meg azt a fiút is. Nem tudom, ez így érthető-e.

Az elpirulás meg nagyon cuki.

2013. szept. 28. 14:37
 3/5 anonim válasza:
vodka
2013. szept. 28. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:

teljesen magamra emlékeztetsz, aranyos vagy :)

én még hánytam is az egyik randim előtt az izgalomtól :D

a tapasztalatom az, hogy amikor már ott vagyunk és elkezdünk beszélgetni -feltéve, ha a srác értelmes és kérdezget stb.- akkor hirtelen minden rendben lesz és el is felejted az izgalmat, feloldódsz a társaságában... tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de így van! :)

csak most még azért félsz, mert eddig a net homályában beszélgettetek, de élőben jobb lesz, sok sikert! :)

2013. szept. 28. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Komolyan elgondolkodtam, hogy bedobok előtte egy kis nyelet vodkát :D

Utolsó: tudom, én is ebben reménykedem, hogy ahogy elkezdünk majd beszélgetni, akkor fölengedek... remélem, addig próbálom kicsit lazítani magam. :)

2013. szept. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!