Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira stresszelek az első találkozás miatt, és egyszerűen nem akar elmúlni. Tippek?
Jövő héten fogok találkozni egy nagyon aranyos fiúval, akivel kb. 3 hete beszélgetünk napi szinten facebookon. Nagyon várom, de ugyanakkor a frászt is hozza rám. Nekem még nem volt komoly hosszútávú kapcsolatom, neki pedig igen, és szerintem ettől is én jobban rástresszelek a dologra. Amúgy is izgulós vagyok, és nagyon könnyen elszabadulnak a gondolataim, és mindig hajlamos vagyok a legrosszabbra gondolni. :/ Próbálok rajta változtatni, de nem megy olyan gyorsan. Hiába mondogatják a barátnőim, hogy nyugi, nem lesz semmi baj, ha nem sikerül jól, akkor sincs semmi, meg hogy legyen több önbizalmam, és tényleg próbálkozok, de na... :D nem könnyű. Ami főleg aggaszt, hogy amikor izgulok, vagy zavarba jövök, meg úgy ámblokk nagyon könnyen elpirulok, és félek, hogy ezt visszataszítónak fogja találni.
Van valami tippetek, hogy hogyan oldhatnám a feszültséget a találkozásig? Bármilyen tanácsnak nagyon örülnék. :)
19/l
Gondolj arra, hogy a női megérzésedben megbízhatsz, ez majd erőt ad. Szemléld és fogadd be a világot az érzéseken keresztül, meg azt a fiút is. Nem tudom, ez így érthető-e.
Az elpirulás meg nagyon cuki.
teljesen magamra emlékeztetsz, aranyos vagy :)
én még hánytam is az egyik randim előtt az izgalomtól :D
a tapasztalatom az, hogy amikor már ott vagyunk és elkezdünk beszélgetni -feltéve, ha a srác értelmes és kérdezget stb.- akkor hirtelen minden rendben lesz és el is felejted az izgalmat, feloldódsz a társaságában... tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de így van! :)
csak most még azért félsz, mert eddig a net homályában beszélgettetek, de élőben jobb lesz, sok sikert! :)
Köszönöm a válaszokat :)
Komolyan elgondolkodtam, hogy bedobok előtte egy kis nyelet vodkát :D
Utolsó: tudom, én is ebben reménykedem, hogy ahogy elkezdünk majd beszélgetni, akkor fölengedek... remélem, addig próbálom kicsit lazítani magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!