Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány magától megadja a nevét számát, pár találkozás útán, elmegy randira és azzal fejezi be, hogy tetszel, szimpi vagy meg minden bejön neki, de mégse akar fojtatást az miért?
Találkozott veled, csalódás voltál neki. Ennyi. Sajnos manapság az emberek ritkán elég gerincesek ahhoz, hogy megmondják az igazat a szemedbe.
Egyébként a folytatás az "ly".
Vagy lehet csalódott és még nem áll készen valami újra.
Én is így vagyok, nemrég szakítot velem a volt barátom. Illetve már 3 hónapja, de még most sem vagyok túl rajta, pedig már sokszor úgy érzem. Szoktam ismerkedni neten, sajnos a személyes sehogyan nem valósítható meg most. Aztán ha a közelebb is kerül hozzám valaki (eddig 2× volt ilyen), megszólal bennem valami és rájövök, meg sem akarom ismerni, mert valami visszahúz. Pedig amúgy nem mondanád meg rólam, mert már nem szoktam sírni, meg hasonlók...
De ha tegyük fel pár hét múlva elmennék egy vagy több randira, simán el tudom ugyaneszt magamról is képzelni, a legjobb szándék mellett is. Pedig én aztán nem szeretnék megbántani senkit.
Szóval nem kell mindjárt ribancozni.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!