Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem akar semmit, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar semmit, miért veti rám magát? Miért van ennyi hlye p?

Figyelt kérdés

Ritkán találkozunk (kb. hetente), akkor is csak pár órára. Kb. 3 hete volt az első csók (ő kezdeményezte…), a találkozások között nem nagyon beszélgetünk, sms, chat is ritkán, ezért nem tudom hovatenni a csajt. Szeretünk egymással lenni, de nem látom, hogy haladnánk a dologgal...

Kb. 5 napja megírtam neki, hogy nem tudom pontosan, mi is van most köztünk… Elolvasta, nem válaszolt, megint írtam, majd az volt a válasz, hogy olvasta, de nem tudott rá válaszolni… és hogy majd “ma reggel” ír nekem, hogy mikor találkozzunk (ezt szombaton írta), azóta semmi. Illetve ma megköszöntöttem névnapján, mire annyi volt a válasz, hogy “köszönöm szépen :) “. … Ilyenkor mi van?!

Tudtommal független a lány, már hónapok óta találkozgattunk, eleinte csak "barátilag”. Nem kérdeztem rá konkrétan (meg hülyén is vette volna ki magát a kérdés), hogy van-e valakije, mert gondolom, nem találkozna velem, és főleg nem csókolna meg magától…

2014. máj. 6. 22:07
 1/7 A kérdező kommentje:

Szerintetek hagyjam a fenébe?

Az a baj, hogy ha nem akarom, hogy nagyon azt higgye, hogy koslatok utána mint egy pincsikutya, de nekem ez a helyzet nem jó, és ha felhívnám, vagy találkozna velem, vagy “lerázna”, hogy nem ér rá. Utóbbi esetben telefonon kéne neki elmondanom az aggályaimat, amit személyesen jobb lenne tisztázni. Ti mit csinálnátok?

2014. máj. 6. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen
2014. máj. 6. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vesz komolyan. Szerintem is hagyjad.
2014. máj. 6. 22:22
 4/7 Bokorugró ***** válasza:
Ha találkoznátok, én megmondanám, hogy na kiscsibém itt az ideje, hogy feldobjuk a szexuális életünket, vagy sz0psz vagy b4szh4tod. Van egy olyan érzésem, hogy több kapura játszik, vagy csak játszik veled. Egy a lényeg, egy próbát megér, lehet lesz egy jó napod, de így is úgy dobd ki. Barátság extrákkal persze játszhat...
2014. máj. 6. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
hülyít :)
2014. máj. 6. 22:47
 6/7 Fish1 ***** válasza:
Teljesen komolytalan. Ha bármit is komolyabban akarna, akkor nem így viselkedne. Szerintem építsd le.
2014. máj. 7. 02:03
 7/7 anonim ***** válasza:
te írtál neki de úgy látszik annyira nem érdekled. eldöntheted hogy mennyire kell neked a csaj. ha nagyon akkor még próbálj ráírni, ha nem akkor ennyiből érezheted hogy annyira nem várja hogy mikor fogtok találkozni
2014. máj. 7. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!