Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki régen nem akart tőlem semmit, mert, hogy ducibb voltam. és most akar. Ti össze jönnétek vele?
Jajj,ezek a képmutató válaszok..
A szerelemhez testi vonzódás is kell.Ha nem volt meg akkor hiába lehettél számára a legtökéletesebb belsőre,csak barátként nézett rád.
Most megváltozott külsővel már megvan a kémia is.
Én is duci,izomtalan voltam régen,most jó testem van,sokkal több lánynak tetszem.Hibáztathatom őket hogy elhanyagolva nem tetszettem nekik?
Nem..
Ismerd meg a fiút és döntsd el hogy csak az új külsőd akarja-e vagy többet is.
20/F
Szóval #8 képmutatás az, ha valaki nem pusztán a külsőségek alapján alakít ki párkapcsolatot?
Persze, nyilván számít a külső. Én sem tudnék olyannal járni, aki olyannyira visszataszító külsejű, hogy ha ránézek, a gyomrom visszadobja a reggelit. Akkor sem, ha amúgy kedves meg rendes.
De azért jelen esetben nem ez a helyzet. Annyit egész biztos nem változott a kérdező, hogy "ég és föld" lenne a különbség, és biztos, hogy ha most szép, akkor pár éve is az volt. Még ha nem is volt olyan tökéletes az alakja.
Az meg nagy igazság, hogy az ember nem csak külsőségekből áll. Jelen esetben nagyon jól látni, hogy az a fiú mibe is szeretett bele, illetve mit utasított vissza anno: pusztán a külsőt nézte/nézi, és nem magát a lányt.
Innentől kezdve kedves kérdező, ha neked megfelel az, hogy egy felszínes pasassal járj, aki mint látod, pár kiló függvényében jár veled vagy sem, akkor vágj bele. De szerintem jobban jársz egy olyannal, aki tényleg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!