Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt az exem?
Tudom pontos választ senki sem tudd adni,de pár szemléletett elolvasnék.
Van egy közös gyermekünk fiatalon lettünk szülők még nem ilyen Facebook meg stb... segítségével. Egy suliba jártunk de mivel én gyakszira jártam két hétből 3 napot voltam a suliban.Ott kinéztük egymást szünetekbe mindig egymást figyeltük messziről.Akkor megszereztem a telefonszámát felhívtam megbeszéltünk találkozunk a suliba az nap nem is mentem gyakszira.Jött az udvarlás utána szerelem.Ő volt 16 én 18 van egy kislányunk aki most 8 éves szóval fiatalok vagyunk. Én 27 Ő pedig 25 éves.Három éve külön vagyunk nála van a kislány 7 évig voltunk együtt.Mivel a kislány elég nagymár és hozzom el egyedül jön ki.Mi nem is látjuk egymást.Van másik kapcsolatta is már.Nekem két hónapja van ha az előtt netán összefutotunk mert a kislánnyal kapcsolatban mondott valamit köszönt.Nem is egy Községben lakunk.Ahol ő lakik ott volt elintézni valóm és bementem a dohányboltba nem tudam,hogy bent van ugye nem lehet belátni.A bárátnője volt a kiszolgáló és bementem és ő is bent volt persze köszöntem sziasztok és ő nem köszönt.Ki kértem a cigit és ahogy jöttem ki akkor is szintén köszöntem sziasztok és akkor sem köszönt.Az autóval kb 15métere parkoltam mire az autóhoz értem a barátnőjével már kint voltak meg sem várta el menjek a közelből.Facebookon folyamatosan figyel eddig mindent úgy osztottam meg,hogy nyílvánosan de utána csak az ismerőseim számára,kb másnap bejelölt egy frissen regisztrált nagyon poénos nevű nő.Tudom sok lesz bunkó választ adó előre is köszönöm.Végülis olyan személyek válasza érdekelne akik valami féle értelmes megláttást találnak ebben a viselkedésben.Most nem az érdekelne szeret-e vagy sem,hanem mi lehet az oka,hogy már nem is köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!