Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, ha az exem szakításkor egy szál virágot adott nekem?
Sziasztok!
Több, mint 1 év után, körübelül 2 hete, hogy a volt barátom szakított velem. Senkit nem traktálnék, hogy miért mentünk szét. Örültem, mert volt benne annyi gerinc, hogy személyesen szakított velem. Eljött értem kocsival, elmentünk egy helyre és elmondta, hogy miért nem tudja tovább folytatni a kapcsolatot. A beszélgetés után hazavitt, és amikor a kocsiból kiszálltam egy szál virág volt a kezében. A nyakamba borult, sírt, mondta, hogy nem akar elveszíteni, mert nagyon szeret, de mégsem megy neki. És mondta, hogy búcsúzásképp fogadjam el ezt a szál virágot. Én nem fogadtam el tőle, mert már így is rottyon voltam, hogy szakított velem.
Mindenki véleményére nagyon kiváncsi lennék, hogy szakításkor illik virágot vinni annak akit kidobunk vagy sem? És hogy valójában van-e ennek a virágnak valami értelme/jelentése?
Köszönöm a válaszokat!
20/L
Pedig eleg fontos resze lenne a sztorinak hogy miert mentetek szet.
A virag azert volt mert nem akart haragban elvalni. A leirtak alapjan igy is eleg rosszul erezte magat a dolog miatt.
Könnyen lehet viszont hogy szivesen osszejonne veled megint ha valtoznak a dolgok amikert szakitott.
Kedves 17:47-es!
Feldobtad a napom!
Lehet ez történt! :D Talált valakit aki 110%-ban tud rá figyelni és babusgatni. Mindenesetre én nem így reagáltam és fogadtam a virágot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!