Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit jelenthet az, ha az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az, ha az exem szakításkor egy szál virágot adott nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több, mint 1 év után, körübelül 2 hete, hogy a volt barátom szakított velem. Senkit nem traktálnék, hogy miért mentünk szét. Örültem, mert volt benne annyi gerinc, hogy személyesen szakított velem. Eljött értem kocsival, elmentünk egy helyre és elmondta, hogy miért nem tudja tovább folytatni a kapcsolatot. A beszélgetés után hazavitt, és amikor a kocsiból kiszálltam egy szál virág volt a kezében. A nyakamba borult, sírt, mondta, hogy nem akar elveszíteni, mert nagyon szeret, de mégsem megy neki. És mondta, hogy búcsúzásképp fogadjam el ezt a szál virágot. Én nem fogadtam el tőle, mert már így is rottyon voltam, hogy szakított velem.

Mindenki véleményére nagyon kiváncsi lennék, hogy szakításkor illik virágot vinni annak akit kidobunk vagy sem? És hogy valójában van-e ennek a virágnak valami értelme/jelentése?

Köszönöm a válaszokat!

20/L

2016. szept. 9. 17:13
 1/6 Dreamer88 ***** válasza:

Pedig eleg fontos resze lenne a sztorinak hogy miert mentetek szet.

A virag azert volt mert nem akart haragban elvalni. A leirtak alapjan igy is eleg rosszul erezte magat a dolog miatt.

Könnyen lehet viszont hogy szivesen osszejonne veled megint ha valtoznak a dolgok amikert szakitott.

2016. szept. 9. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék én egy olyan pasiért, aki ilyen elegánsan tud szakítani...
2016. szept. 9. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
2 héttel az kiutazásam előtt ismertem meg, szerelem volt első látásra.:) 11 hónapig éltünk távkapcsolatban (nem egyhuzamban. Egyszer 6honapra, majd az egyetemi szünet alatt haza tudtam jönni. Éltünk, mint marci hevesen, boldogok voltunk, egyre szorosabb lett a kapcsolat, majd vissza kellett mennem az egyetemre. 5hónap megint távolt egymástól) Ő volt a legelső komoly kapcsolatom, minden tapasztalatot tőle szereztem. Ha nem ismertem volna meg, Kínában maradtam volna tanulni a diplomáig. De sokat bombázott év közben olyan kérdésekkel, hogy "mi lesz velünk?" Életem legnehezebb döntését kellett meghoznom, hogy őt választom vagy a karrierem. Nyár közepén hazajöttem, elvoltunk, terveztük a jövőnk. Kissebb összekapások mindig voltak, amit szerinte sose lehetett megbeszélni. Azt kell rólam tudni, hogy ha egy komolyabb problémám adódik, befordulok és próbálom magam megoldani. Ez is zavarta kicsit, hogy befordulok. (Apukám, miután kiutaztam, infarktust kapott, úgy kellett újraéleszteni. Én kicsit összeomoltam, hogy majdnem elveszítettem. Elmondtam a barátomnak mi történt, de ő csak olyanokkal nyugatott, hogy nincs semmi baj, már jól van. Persze nekem ez akkor nem volt elég támasz. Befele fordultam, próbáltam magam nyugatni.) Sokszor kértem apróságokat tőle, hogy segítsen utánanézni ennek- annak, mert Kínában tiltva van a google, fb, youtube és még mi egy más. De sose segített, a végén mindig én jártam utána. Zavart, hogy mindig mondta, hogy támaszkodjak rá, ha segítség kell, szóljak, segít. Ebből mindig az lett, hogy én oldottam meg a sajat problémáim és nem fogdultam hozzá segítségért. Valamint, mondta, hogy sosem támogattam őt, nem örültem a sikereinek, nem tudtam örülni a boldogságának. A lapnak is két oldala van:) ő úgylátszik így élte meg, de én mindig támogattam őt. A világba kürtöltem ha sikerült neki valami és öszintén boldog voltam ha sikerült egy egy vizsgája stb.... Mindig ott voltam neki, nálam lakott, főztem, mostam rá, meghallgattam minden baját, öleltem, szeretgettem ha pont erre volt szüksége. Úgy látszik sajnos nem tudtam azt a színvonalat hozni, amit ő szeretett volna, hogy az időm 100% rá fodrítsam.
2016. szept. 9. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

:D

2016. szept. 9. 17:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves 17:47-es!

Feldobtad a napom!

Lehet ez történt! :D Talált valakit aki 110%-ban tud rá figyelni és babusgatni. Mindenesetre én nem így reagáltam és fogadtam a virágot!:)

2016. szept. 9. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján azt jelenti, hogy a volt lovagod erős drama queen és modortibi személyiségjegyekkel bír.
2016. szept. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!