Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legalaljasabb dolog amit párod elkövetett ellened szakításkor vagy utána?
Nem tudtam felügyelni az összepakolását és elhúzását.
Lenyúlt mindent, amit adott nekem, meg a gumit (????), meg még ki tudja mit.
Úgyhogy boldog lehet, elbasztam 2-3 ezret egy új csomag óriás durexre és bevághatja zaciba az ingyen szerzett ezüst nyakláncot.
6 éves kapcsolat végén kiadta az utam, hogy költözzek (én laktam nála, 150 km-t költöztem a kapcsolatunk elején, hogy együtt lehessünk). Mivel lakást kellett keresnem, ezért egy darabig még nála laktam, de nézhettem szinte minden este, ahogy az új pasi jön érte. Persze a szakítás oka részéről az volt, hogy kihűlt a kapcsolatunk. 1 nap nem kellett neki, hogy túltegye magát rajta, mert mint később kiderült, már a szakítás előtt társkeresőzött.
Miután elköltöztem, több helyről visszahallottam, hogy azért lett vége, mert kifordultam magamból, és már félt, hogy megverem és ettől rettegett. Ami azért érdekes, mert az a típus vagyok, aki évente 1x ha ideges, amúgy maga vagyok a nyugalom, tisztelem a nőket, és sosem ütnék meg senkit, de még a hangom sem emelem fel szinte soha, sőt inkább érvekkel próbálok egy vitát elsimítani, nem hangoskodással. Kicsit meglepődtem ezen a sztorin, persze azt nem hangoztatta, hogy félrekefélt.
29F
Ő szakított, meggondolta magát, végül zsarolni akart. Ezen a mai napig felqrom magam, hogy hogyan lehet ilyen hülye..
Váratlanul ért a dolog, ezért tesómékhoz fordultam, hogy mi a szart csináljak, ők meg megnyugtattak és elmondták, hogy semmit. Mondjam meg neki, hogy csinálja ha akarja, mert senkit nem fog érdekelni.
Hülye meg azért voltam, mert erre egyébként tesómék tanácsa előtt is rájöhettem volna, és azonnal elküldhettem volna a jó qrva anyjába.
Hallod 5-ös, dettóra ugyanezt csinálta velem az excsajom.
Míg én dolgoztam(ő nem volt egy dolgos fajta), szépen kirámolta a lakást. A mai napig nem értem, hogyan volt képes annyi cuccot elbírni, mert vidékre vonatozott vissza. Viszont mikor hazaértem, először az együttélésünk óta "rend volt".
Még a márkásabb ruháimat is elvitte, meg a kütyüimet(router, kártyaolvasó,stb.).
A poén benne, hogy azóta 3-4 alkalommal is fel akarta venni velem a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!