Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember csókkal válik el szakitáskor akkor az mit jelent?
Ez attól függ. Én is váltam el csókkal szakításkor, és valóban szakítás volt.
A sztori röviden annyi, hogy akkori párom szakított velem, megvoltak a magunk gondjai, sokat veszekedtünk...stb. Mikor visszaadtuk egymásnak a cuccait, nem akartam csúnyán elválni. Beszélgettünk, hülyültünk, és kis gonoszan csókokat loptam. Exem persze pislogott, mint pocok a lisztben, és lehet el is bizonytalanodott, mert volt pár furcsa megjegyzése (milyen bulin lesz ekkor, meg akkor). Részemről viszont lezáródott a dolog, az egésszel csak annyi volt a célom, hogy ne egy rossz emlék az utolsó találkozás. Ezután teljesen megszakítottam vele minden kapcsolatot, nem kerestem. Lezártam.
A legutóbbi kapcsolatomból így jöttem el. Ő akart szakítani, beszélgettünk, megértettem, hogy jobb, ha tényleg szétmegyünk, szerettem, hát elengedtem. Megkérdeztem, hogy egy búcsúcsókot kaphatok-e, amire igent mondott.
Igazából nem érdekel mások véleménye, hálás vagyok neki azért, hogy egy csókot még adott a végén. Mivel én tényleg nagyon szerettem, jó volt, hogy nem lett hirtelen vége, és tudtam, hogy az a csók valóban az utolsó, és a "lábadozás" alatt kedves emlékként élt bennem.
Én is csókkal váltam el az exemtől.
Jó volt tudni, hogy nem haraggal váltunk el. Azóta is beszélgetünk, de szakítottunk, együtt nem "működtünk", viszont így jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!