Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor kinek mennyi időbe telt feldolgozni, illetve mi segített nektek?
Citromfű teával próbálkoztál már?
Nyugtató hatású.
Napközben fáraszd le magad fizikailag, akkor talán könnyebben alszol el este.
Esetleg nem voltak előjelek, amiből már sejtethető lett volna, hogy a fiú szakítani akar?
Nekem úgy sikerült túl tennem magam, hogy rájöttem, valami oknál fogva nem ment a részéről. Utólag kicsit belegondoltam, ha tényleg szeretett volna, elmondja, de nem tette.
Ez a tudat segített, és a barátok. Keress új hobbit, amiben örömöd leled, próbáld lekötni valamivel a figyelmed. Nekem ez vált be, remélem segítettem valamit. ;)
Dehogy vàgatod! De pszichiàterhez NE menj egy szakîtàs miatt, ekkora marhasàgot.Ad egy rahedli gyògyszert, nem tudsz ròla lejönni.
Altatòt is felejtsd el. Igyàl levendula teàt és macskagyökeret. Amilyen büdös, olyan jô a hatâsa.
Nnnnaaaaa, csinàld meg a körmeidet, frizuràn ùjìts, de ne vàgasd le! Vegyél 1-2 bizsut.
Sportolj, fàraszd magad, főzzél!!!
Rendezd àt a szobàdat!
Erős vagy!!!!
Nem tudom mi volt a szakítás oka és ez hogy végződött, de én ilyenkor mindig mindenkinek azt javaslom, hogy nézzen magába, gondolja át mik történtek, mik voltak a negatív dolgok, mit nem csináltál jól a kapcsolatban ami idáig vezetett. Ezután mélyedj el ezekben és oldd meg magadban, tervezd el, hogy egy másik férfivel ezt hogyan csinálod majd, hogy ne legyen ugyanez a hiba. Máshogy nem leszel túl rajta. Erőt is fogsz kapni és legalább fejlődsz, ennyivel is okosabb leszel. Persze ez nagyon nehéz lesz, borzasztó energia befektetés, de megéri, 1-2 hónap és mintha kicseréltek volna, hidd el, ez tapasztalat, nekem sikerült és utána lett új kapcsolatom, ami szuper volt, aztán annak is vége lett, de akkor már nagyon hamar, 3 nap alatt túl tudtam tenni magam rajta. Jelenleg is van barátnőm és szeretjük egymást nagyon, szuper csaj.
Amúgy éjjelente én ilyen időszakomban horror filmeket néztem.
Nagyon szivesen és szìvből kivànok sok erőt, kitartàst!
Ès olyan nincs, hogy nincs erőd! Azt mondd, hogy van! Sétàlj 3 percet, 3 percet kocogj, majd emeld a teljesìtményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!