Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viselitek ha párotok hazudik szakításkor?
Sziasztok!
Életem párja elhagyott, ezzel kiszakított a szívem egy részét. Ez ismerős érzés szakításkor, és az ember nincstelenné válik. Mint én is, érzem, hogy megszűnt a világ körülöttem. Minden nap elő jön bennem az érzés, hogy hiányzik, az érintése, csókja, kedves szavai. Ezek általános tények.
De ti hogyan viselitek, hogy úgy köszönt el tőlem, hogy nem csalt meg, nem volt másik fiú az életébe.
De egy véletlen üzenetből derült ki nekem, hogy egy férfi csapta neki a szelet a hátam mögött, és ezt nem ismeri el és nem vallja be. Elvileg nem miattam történt a szakítás.
Ezt a részt nehezem bírom feldolgozni és felfogni, hogy lehetett ilyen (az összes létező magyar obszcén kifejezés) velem.
Hát rosszul :(
Első:Ugyanez elmondható a férfiakról is.Mondjuk ez logikus is ha nagyon a biztosra akar menni az ember. Ettől még a másik félnek rossz, de ez van.
Hogy hogyan viselem?
Nagyon már nem izgat hogy hazudozik, mondjuk nem ő hanem én szakítottam. Mondtam hogy mindent tudok, volt mikor beismerte a dolgokat, aztán most mégis tagad. Az én lelkiismeretem tiszta, a tiéddel neked kell elszámolni, én csak ennyit mondtam neki. Már abszolút nem érdekel ha dacból támad, mert én már lezártam magamban a dolgokat. Én nem szidom nem rágalmazom, mert értelme nincs, csak van aki ezt nem fogja fel mint ő sem. Tudom hogy már köztünk vége, és mikor erre gondolok minden elcsendesedik....
Mindnyájan szabad emberek vagyunk.Ha valakinek nem kellünk többé,a másik ember iránti szeretet,tisztelet miatt,ezt tiszteletben kell tartanunk,bármennyire is fáj!
Én hasonló esetben majdnem belehaltam.(Szuicid depressziómból kiválló pszichológusom húzott ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!