Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális öngyilkosság gondolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális öngyilkosság gondolata szakításkor?

Figyelt kérdés
Nem jutok oda, hogy megtegyem, de eszembe jut. Ő volt a legelső nekem (nem, nem kis tizenéves lány vagyok). Annyi csúnyát, rosszat mondott nekem, mégis valami köt hozzá, mintha sohase tudnék elszakadni tőle. Nem most ért véget, de a huza-vona egy jó ideig ment. Annyira gyengének érzem magam, inkább aludnék, hogy ne érezzek semmit. Nem nagyon érdekel semmi, nem tudom elképzelni, hogy lesz ennél jobb. A legrosszabb, hogy majd mást fog szeretni, majd mással lesz boldog és nem velem.
2015. nov. 7. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
nem normális, hanem beteges
2015. nov. 7. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
A kérdést elolvasva de a kifejtést nem, akkor is azt mondom, hogy: NEM! Szórakozz, ismerkedj, flörtölj! Keress mást magadnak. Válassz hobbit! Olvasgass! Nézz személyiségfejlesztő videókat! Vagy csak úgy jó filmeket... Menj el sétálni vagy a közeli állatmenhelyre és simizd végig az összes kutyát és macskát amelyik szimpi! Barátnőzz! Vágasd le a hajad! Csinálj begubózós napokat és sminkelgess meg lakkozd ki a körmöd!
2015. nov. 7. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem!! Tedd tul magad rajta, foglald el magad!
2015. nov. 7. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én párom megtette, az egész családja, barátai, szerettei életét változtatva meg a tettével. Ami jót okozott az élete folyamán, sikeresen kompenzálta.

Most elhiszem, hogy nehéz, de eltelik pár hónap és jobb lesz.

Egyre ritkábban gondolsz majd rá,egyre ritkábban hiszed azt, hogy őt látod, elkezdenek mások is érdekelni, majd beleszeretsz valakibe és az élet megy tovább. Egy csomó új lehetőség vár, újra boldog lehetsz és nevetve gondolsz majd vissza rá, miket mulasztottál volna el.

Amikor nagyon rossz a kedved kényszeríd magad valami sportra, nekem segített átvészelni a nehéz időket. Kitartást! :)

2015. nov. 7. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem éri meg. Lesz ennél jobb, majd elmúlik, mint minden. De ha nem is változtatsz, akkor tényleg nem is történik jobb az életedben..

Off: Kedves utolsó! El sem tudom képzelni, hogy mit élhetsz/élhettél át..

2015. nov. 8. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem,a depresszió,még a szuicid depresszió is természetes következménye egy szakításnak.Rendszerint a veszteség feldolgozásának 5 szakaszából,a 4.hosszú rész.

Feldolgozásához legfontosabb megérteni,hogy a szeretet tiszteletben tartja a másik ember szabadakaratát,s eszrint szabad nem szeretnie.

A fáradtság,érdektelenség érzés,a depresszió jele.

Fel kell állni!Könnyen megvalósítandó terveket kell készíteni minden napra,és azt igyekezni kell megvalósítni!A lehetőségek szerint sokat kell tartózkodni kint jó levegőn,gyaloglással,futással.A fizikai terhelés sok szükséges endorfint termel,ami örömérzést szerez.Óvakodj komoly kapcsolatba keveredni,mig túl nem teszed magad a veszteség feldolgozásán,mert a depressziód a leglehetetlenebb időben visszatér hozzád!

2015. dec. 13. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!