Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális öngyilkosság gondolata szakításkor?
Az én párom megtette, az egész családja, barátai, szerettei életét változtatva meg a tettével. Ami jót okozott az élete folyamán, sikeresen kompenzálta.
Most elhiszem, hogy nehéz, de eltelik pár hónap és jobb lesz.
Egyre ritkábban gondolsz majd rá,egyre ritkábban hiszed azt, hogy őt látod, elkezdenek mások is érdekelni, majd beleszeretsz valakibe és az élet megy tovább. Egy csomó új lehetőség vár, újra boldog lehetsz és nevetve gondolsz majd vissza rá, miket mulasztottál volna el.
Amikor nagyon rossz a kedved kényszeríd magad valami sportra, nekem segített átvészelni a nehéz időket. Kitartást! :)
Nem éri meg. Lesz ennél jobb, majd elmúlik, mint minden. De ha nem is változtatsz, akkor tényleg nem is történik jobb az életedben..
Off: Kedves utolsó! El sem tudom képzelni, hogy mit élhetsz/élhettél át..
Szerintem,a depresszió,még a szuicid depresszió is természetes következménye egy szakításnak.Rendszerint a veszteség feldolgozásának 5 szakaszából,a 4.hosszú rész.
Feldolgozásához legfontosabb megérteni,hogy a szeretet tiszteletben tartja a másik ember szabadakaratát,s eszrint szabad nem szeretnie.
A fáradtság,érdektelenség érzés,a depresszió jele.
Fel kell állni!Könnyen megvalósítandó terveket kell készíteni minden napra,és azt igyekezni kell megvalósítni!A lehetőségek szerint sokat kell tartózkodni kint jó levegőn,gyaloglással,futással.A fizikai terhelés sok szükséges endorfint termel,ami örömérzést szerez.Óvakodj komoly kapcsolatba keveredni,mig túl nem teszed magad a veszteség feldolgozásán,mert a depressziód a leglehetetlenebb időben visszatér hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!