Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van remény ezek után?
Szerintem azt érzi, hogy megteheti, hogy így vacilál veled. Tudom, hogy nagyon nehéz, de ha egy kicsit úgy tennél, mintha eltávolodnál tőle, vagy azt éreztetnéd, hogy képes vagy így befejezni, akkor ha szeret, akkor megfordulnának benne a dolgok. De ez azért rizikós.
Remény amúgy szerintem van. Kitartás :)
Te tényleg szereted. Azért nem tudok mit mondani, mert én nem szolgálhatok jó példával a velem történtekkel.
1-es voltam.
Történetedet olvasva,konfliktusaitok különböző embertípusotokból adódik.
Te,a maximalista típushoz tartzol,aki minden hibát megtalál,és ki akar javítani.Olyan eszközökkel szeretném körülvenni magam,amelyet a te típusod tervezett,és készitett!
Barátod(barátnőd)a kontroll típusba tartozik,aki irányítni akarja a dolgokat,hogy megdícsérd őt kiválló vezetéséért,irányításáért.A dícséret fontosabb számára,mint a fülében egyensúlyt biztosító folyadékra.
Ha sokmindenben megdícséred,és elfojtod magadban az azt követő "de"szócskát,megtarthatod.Idővel,amikor már megismerte maximalizmusod,előveheted a "de"szócskát,de fordított sorrendben!
Pl:Ismét elkéstél,mert nagyon elfoglalt vagy,hiszen fontos ember vagy,DE én azért szeretlek nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!