Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret még? Van még remény az újrakezdésre?
Majdnem 5 év házasság után június végén váltunk el. Én akartam pontot tenni a végére, mert régóta voltak problémáink, sokszor mondta, hogy legszívesebben elválna. (Soha nem tett ez ügyben semmit..) Aztán besokalltam, és tényleg véghez vittem. Ő még a válás előtti napokban is könyörgött, hogy próbáljuk újra, szeret engem, stb. Van egy 4 éves fiúnk, ne váljunk el..
Én hajthatatlan voltam.
Viszont azóta (szept eleje)sokmindent máshogyan látok, érzékelek. Ezt elmondtam neki, bocsánatot kértem az ok nélküli bántásokért. Ezt ő megköszönte. Teljesen kikészültem, rengeteget sírtam, ő pedig vigasztalt... Baráti unszolásra most pszichológushoz járok. 2 nappal ezután az ágyban kötöttünk ki, pedig volt neki egy "kapcsolata". Utána teljesen össze volt zavarodva, mondta, hogy nem akar ilyet többet. Nagyon kedves hozzám, mindenben segít, a gyerekkel is rengeteget foglalkozik..
Azt mondja, hogy nem akar újra velem lenni, de azóta még 2szer volt köztünk szex. (Az elsőt ő kezdeményezte...)Mondta, hogy csak szex, mást nem akar... Mondtam, hogy ok. De a második előtt és után teljesen össze volt zavarodva, és mondta, hogy nem akarja, mert csak reménykednék. (Ez múlt hét végén volt, és hétfő óta a családomnál vagyok.)
Azt állítja, hogy már régóta nem szeret, és örül, hogy elváltunk... De akkor nem értem a tettét, azt, hogy miért van szex? Miért küzdött júniusban, miért tett meg mindent, hogy megmentse a kapcsolatunkat? Miért segít azóta is? Még mindig van kulcsom a közös otthonunkhoz...
Szerintem te a kapcsolat közben és előtte sem tudtad mit akarsz,sem egy kapcsolattól,sem az élettől.
Ezért van az, hogy most sem tudod éretten átgondolni.
Én hiszek az újrakezdésben,az 1000-ből az az 1 vagyok,igen.
A szerelem köztetek már 3év után lecsillapodott,ez természetes. Megmarad a szeretet és összetartozás,és a sex,no meg a közös gyerek. Innentől kezdve már nem hormon,hanem logikus döntés kérdése újra együtt vagy új utakon tovább.
A csaja nincsen meg, és egyre több közös programban van benne...
Kedden nagyon bensőséges beszélgetésünk volt. Egy csomó mindent megbeszéltünk... Azóta kicsit visszavonulót fújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!