Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg remeny vagy csak a megszokas?
Ezt csak ő tudja. Meg te. Ti. Találkoztam már olyannal aki csak így tudta elengedni a másikat, hogy szépen lassan egyre kevesebbet beszéltek, mert neki is nehéz volt egyik napról a másikra csak úgy kilépni vagy mert félt hogy a másik nagyon kiborul és így még tudni akart róla mert ő szakított, vagy pedig megbánta a szakítást és még van esély, bár sokszor csak az "elhagyott fél" látja bele a másik cselekedeteibe hogy van esély.
Ha csak ellaposodott, azon lehet segíteni, HA mindketten akarjátok, ha komolyabb oka is van az már neccesebb, szerintem ne éld bele magad, csak hagyd hogy történjenek a dolgok.
Visszanéztem nosztalgiából a gyakorikérdésekre...
Voltak komolyabb gondok... például bántott, fizikálisan, szexuálisan és érzelmileg is csak azt gondoltam ez normális. És ezután a kiírás után újra összejöttünk kb még egy fél évre és 3 év után az utolsó veszekedés és bántalmazás után egy barátnom segítségével ott hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!