Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van meg remeny vagy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg remeny vagy csak a megszokas?

Figyelt kérdés
En 18 eves vagyok(Lany) o 19. 2.6 evet voltunk egyutt. Mint minden parkapcsolagban volt egy ket veszekedes de alapjaraton jol megvoltunk. Azonban az uzobbi idoben ellaposodott a kapcsolatunk, es o ezt megunta. Szakitott velem az utolso kisebb vitanknal. Normalisan elvaltunk egymastol azota is beszelunk(ez par napja tortent) mindig o ir nekem keres, hasonlok. Ma talalkoztunk is kicait furcsa volt a ehelyzet, de kicsit sem kinos. Jol elbeszelgettunk. Nagyon regota szeretem sosem szuntem meg szeretni ot szerintetek csak a megszokas miatt ir es keresi a tarsasagom vagy ez meg nincs veszve?
2015. júl. 15. 23:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat a hibakert, telefonrol vagyok es nehezen kezelem.
2015. júl. 16. 00:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak ő tudja. Meg te. Ti. Találkoztam már olyannal aki csak így tudta elengedni a másikat, hogy szépen lassan egyre kevesebbet beszéltek, mert neki is nehéz volt egyik napról a másikra csak úgy kilépni vagy mert félt hogy a másik nagyon kiborul és így még tudni akart róla mert ő szakított, vagy pedig megbánta a szakítást és még van esély, bár sokszor csak az "elhagyott fél" látja bele a másik cselekedeteibe hogy van esély.

Ha csak ellaposodott, azon lehet segíteni, HA mindketten akarjátok, ha komolyabb oka is van az már neccesebb, szerintem ne éld bele magad, csak hagyd hogy történjenek a dolgok.

2015. júl. 16. 00:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom! Komolyabb gondok nincs:) csak az unalommal volt gond!:(
2015. júl. 16. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanez a helyzetem a kor minden stimmel! Csak mi 3hónapja szakítottunk és játszuk ezt:/ Engem is érdekelne miért csinálják ezt.
2015. júl. 16. 19:46
 5/7 A kérdező kommentje:
:/jo lenne tudni. Ma rakerdeztem kerdeztem higy mit erez jobb e igy neki azt mondja nem tudja, szeret velem lenni de mar nem az vagyok akibe beleszeretett
2015. júl. 16. 23:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Visszanéztem nosztalgiából a gyakorikérdésekre...

Voltak komolyabb gondok... például bántott, fizikálisan, szexuálisan és érzelmileg is csak azt gondoltam ez normális. És ezután a kiírás után újra összejöttünk kb még egy fél évre és 3 év után az utolsó veszekedés és bántalmazás után egy barátnom segítségével ott hagytam.

2023. aug. 21. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez durva, örülök, hogy végre vége! :)
2023. aug. 21. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!