Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A megszokas miatt nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megszokas miatt nem tudom elhagyni?

Figyelt kérdés

7eve vagyunk egyutt a baratommal, persze ezalatt az ido alatt voltak kisebb nagyobb szakitasok meg volt amikor nekem volt vkim, meg volt h o is osszebonyolodott vkivel. Most ott tartunk h nem kell neki se mas, nekem se, meg ugy minden oke lenne. A problema csak az h ilyen lelki nyomi vagyok. Nem vagyok szerelmes bele csak jobban szeretem ot meg fontosabb o mint barki, szerelmes nem tudok/akarok lenni. Nem tudok nelkule lenni, nagyon fuggok tole sajnos. Ha nincs velem sokszor nem csinalok semmit, nem is tudok enni nelkule, sokszor a hazimunkat se csinalom meg csak ha hazajon mert annyira eletkeptelen vagyok nelkule. Amikor massal voltam akkor is mindig hianyzott, ezert nem vagyok massal, ezert vagyok vele.

A masik problema az h o napkozben dolgozik, este hazajon es nem foglalkozik velem es ezt nem latja be. Most mar egy joideje nem csak hetkozben van ez igy, hanem hetvegere is talal maganak elfoglaltsagot pl ismeroseinek dolgozgat vagy fenyesre nyalja az autot vagy akarmi.

Nem tudom mit tegyek, probaltam mar nelkule lenni nem egyszer de par nap utan hianyzik, meg tul irigy es onzo vagyok ahhoz h o masokkal jol erezze magat nelkulem mikozben engem azon ver a viz h mi van vele, meg letojja h mi van velem. Regebben en voltam neki a minden, most meg elkenyelmesedett es hiaba mondja h tolem akar gyereket meg igy meg ugy kozos jovo..nem latszik :/ olyan mintha nem erdekelne h elveszithet.

Na igen a masik az h egyutt elunk nalam, amikor elmegy akkor meg nagyon felek itthon egyedul.

Most osszevesztunk, hazament az anyjaekhoz es egyedul vagyok :S

2015. máj. 16. 20:59
 1/6 To7ka ***** válasza:

Igen. gyakorlatilag 14 sorban válaszoltál a saját kérdésedre. Most jobb lett? Hogy elpanaszoltad névtelenül az egész országnak (na jó, aki itt tölti a szombat estéjét mikor borfeszt van), bírni fogod még egy pár hónapig?

Bármit írnék, tudom hogy nem lenne eredménye, azon a szinten vagy, hogy meg is érdemled.

Ez nem kapcsolat, nem vesz semmibe, nem vagy boldog, egyre nagyobb lelki roncs vagy, Te magad írod le saját magadról, és eszed ágába sincs ezen változtatni.

Szép estét Neked!:)

Nincsenek szörnyek az ágy alatt, a fejünkben élnek!

2015. máj. 16. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
amikor neked volt vkid...akkor az illetőnek mondtál olyat h tőle már nem szeretnél semmit? azaz az előző hosszú kapcsodtól? és azokna miért lett vége? beísmerted azoknak a srácoknak h még mindig őt szereted vagy csak szórakoztál velük? xd
2015. máj. 16. 22:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze h mondtam h nem akarok tole semmit, mert akkor ugy gondoltam, hogy ez nem normalis es h inkabb leszek azzal akibe szerelmes vagyok. Amugy akik voltak azokkal azert lett vege, mert pl az egyikrol, aki igencsak meghatarozo szerepet toltott be az eletembe (gyerekkori szerelmem) kiderult h nem egy bnojet verte es ebbol engem se hagyott ki, majd el kellett menekuljon egy rendorsegi ugy miatt a szuleivel kulfoldre allitolag azert mert elege lett magyarorszagbol es a jobb jovo remenyeben indultak vissza romaniaba (azota is kb bujkal), amikor rajottem h hol van meg voltam olyan hulye h felhivjam, mondta h koltozzek ki hozza, meg megvaltozott, de nem mentem, ugyanis feltem h az lett volna ami itt is.
2015. máj. 16. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja igen es utana jottem ra h a szerelmek jonnek-mennek, ez a mostani meg hiaba nem szerelem, tartosabb es minosegibb...vagyis mar nem
2015. máj. 16. 22:30
 5/6 omba ***** válasza:

Egyre rosszabb... szóval, ha ő nincs, akkor te sem?

A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy két ember - és senki és semmi más...

Épp egy friss kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szakit..

2015. máj. 17. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:
En nem azt mondom h megöngyizem magam nelkule hanem azt h nelkule eletkeptelen vagyok, persze volt mar olyan is h azzal probalkoztam ...de az mar reg volt.. Na szoval o tart szinten h ne essek vissza a depresszioba, ami eleg konnyu ha egy lany egyedul van egy nagy hazba, se anyja, se apja, se baratai (akik voltak, kifordultak). :S
2015. máj. 18. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!