Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításkor kinek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor kinek mennyi időbe telt feldolgozni, illetve mi segített nektek?

Figyelt kérdés
Szakítottak velem 4 év után nagyon csúnyán ért véget, ő akarta így én teljesen ki vagyok :( folyamatosan csak sírok mindenről ő jut eszembe, a nagy bőgések után fejfájás jön, aztán fáj a szívem :( kikészítem magam tudom,de egyszerűen nincs erőm, jelentéktelennek és elhagyatottnak érzem magam. Barátaim velem vannak amikor tudnak olyankor kicsit jobb de éjjelente amikor magamra maradok csak sírni tudok aztán altatóval alszom el. Adjatok valami tippet mert megőrülök :( ezt így nem folytathatom... 21/L
2016. márc. 6. 21:20
1 2
 11/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Fenét nincs erőd. Akard és kész.

Első szerelem? Na és akkor mi van? Szakított veled! Ennek már nincs jelentősége. Majd lesz másik és a következő kapcsolatod jobb lesz ennél hidd el.

2016. márc. 6. 22:15
 12/14 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget nem is tudjátok mennyit segítettetek nekem evvel, nagyon sok erőt kaptam tőletek. ?egérte kiirni a kérdést :) Köszönöm szépen mindenkinek, a legjobbakat kívánom nektek mert mind nagyon jó lelkű emberek vagytok :)
2016. márc. 6. 22:38
 13/14 A kérdező kommentje:
ez borzalom nem lehet kibírni... legszívesebben meghalnék :( nem bírom :(
2016. márc. 7. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Jujj.

Kitartás!

Írhatsz nyugodtan, ha szeretnél beszélgetni.

Megértelek amúgy.

Velem szakítás után úgy volt, hogy hetekig bőgtem. Persze nem folyamatosan, de kiadtam magamból. Van, amikor csak ez segít. Túlleszel rajta.

2016. márc. 8. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!