Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy felejtsem el az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el az exem vagy vissza menni hozzá?

Figyelt kérdés

Tavaly december óta nem tudom elfelejteni Mit tudnék csinálni?

Vagy hogy tudnék vissza menni hozzá?

én 23 éves/F vagyok de nagyon szeretem..

minden nap róla álmodok ... 2-4 fele felkelek fiú létemre esténként síró görcsök jönnek rám.. mit tudnék tenni? Hogy mehetek vissza hozzá?

2016. okt. 12. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el k*rvázni
2016. okt. 12. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Közel egy év eltelt és neked ilyen reakcióid vannak, hogy a szakítás után is zokogógörcsöd van napi szinten?

Tényleg minden jóindulattal ajánlom neked, hogy sürgősen keress fel egy szakembert (pszichológus), mert ez nagyon nem normális reakció.

Minden jót.

2016. okt. 12. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
A lényeget nem írod le. Miért szakítottatok?
2016. okt. 12. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
ez beteges sajnos, sürgősen cselekedned kell! a sírógörcsök nem miatta vannak, hanem mert szorongásod, depressziód van! szerintem szakember segítségére van szükséged.
2016. okt. 12. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt gondolom,hogy valami olyasvalamit kaptál Tőle érzelmi szinten és élhettél meg Vele,ami nagyon hiányzik az életedből. Magát ezt a hiányt lenne érdemes véleményem szerint megvizsgálni. Ő a benned lévő hiányt pótolta,kitöltötte a benned lévő lyukakat és ez akkor jólesett,jó volt,de ahogy mindez megszűnt óriási krátert hagyott maga mögött. Sajnos rossz hírem lesz számodra: ez önmunkát kíván a részedről. Vizsgáld meg magadban,hogy miért is hiányzik neked,mi az amit annyira adott számodra,amit akár te saját magadnak,akár valaki más meg tudná adni.
2016. okt. 12. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja szakember kell, de ne engedd h begyógyszerezzenek.
2016. okt. 12. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!