Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vissza hozzá vagy hagyjam és felejtsem el? (LENT)
figyelj akkor ezek szerint mellete és ellene is vagy el kell döntened elsöként is hány pont áll mellete és ellene is de ezt tudonod kell hogy mindig a szivedre hallgass.Ha valóban a szülei miatt szakitottatok és mert nem találkoztatok abban az idöben és még szeret egy hónap után is akkor biztos akkor sem gondolta komolyan hogy szakit veled csak sok volt neki a szülei válása a költözés hidd el nagyon pszihés korszakban lehetett és nem akart még téged is belerángatni ebbe hogy te éld a vidám életed gondolta jobb lesz , de már látja hogy kár volt .Én igy érzem hogy akkor mikor szakitott veled , hidd el hogy nem akart csak védeni akart attól hogy neked is rossz lesz, mert nemtudta m i lesz a szüleivel a költözéssel.Hallgass a szivedre.Ha jó lenne vele lenni legyél.Ha a régen nem látott barátaiddal talizol hivd el a fiúdat is és alakítsátok ugy ezentúl ahogy mind a ketőtöknek jó :)
Remélem tudtam segiteni
szerintem jojjetek ossze.es beszeld meg vele hogy hagyja hogy legyen tobb idod.de nem is ertem miert ne lett volna ezekre .tul sokat akart veled lenni:s vagy mi?ahogy olvasom amit irtal szerintem nagyoon szeret.es az a 2,5 eleg hossszu ahoz kepes hogy vannak akik 2 percig jarnak val;akivel.
folytasd es ha nem tetszik mondd meg neki meg fogja erteni
"ha szereted engedd el"igy szol a mondas majd megerti ha nem akarsz majd jarni vele
sok sikert:*
utolso válaszoló: pont ez a baj h még énse tudom h tuljutottam e rajt vagy sem.
köszönöm a válaszoklat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!