Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok és szerelmes lettem a férfiba. Tudom el kellene felejtenem. A sex egyszerűen fantasztikus vele. Sokszor annyira gerinctelennek érzem magam, mert igazából nem vagyok ilyen nő! Mit tegyek, hagyjam ott, felejtsem el?
Istenem... mintha csak a saját történetemet hallanám...:O
Hát figyi. Ha ő nem szeret viszont, az baj. Ha azt mondja szeret, de nem hagyja el a feleségét miattad, az is baj.
Általában az szokott lenni ilyenkor a séma, hogy egy ideig bírod (így bűntudattal is), tudod h nem cselekszel helyesen, de a szerelem nagyon erős... De hidd el: a legjobb amit tehetsz, ha elhagyod. Vagyis akkor, ha nem akar válni. Hidd el ez egy tarthatatlan helyzet... és tönkre teszi a lelkedet és az önbizalmad... Szerintem addig hagyd el, amíg nem olyan erős a szerelmed. Bár így is nehéz...
Elég nagyot tévedsz,mert a gerinctelen nem te vagy,hanem ő!egyébként Dr.Csernus könyvét ajánlanám neked.a címe:A nő.
Ebben elmondja,h.a szeretö csak arra kell valakinek,h.beletörölje a f*át időnként,mert a "gyerekei anyját" ugymond tiszteletben tartja.ezért keres egy áldozatot,akivel kiéli magat.én véget vetnék ennek a dolognak a helyedben,mert a rossz mindig visszaüt.és gondolom már belegondolnod is szörnyü,h.mit érezhet majd a családja! legalább te legyél "ember"és gondolkozz el!
/bocs ha kemény voltam/
Nagyon nehéz ilyenkor tanácsot adni!Sajnos,ez olyan mint a kábítószer,nem tudsz nemet mondani.Ugyanis ,ha nagyon jó vele akkor nem tudsz nemet mondani.Én is így vagyok ezzel.
Elhatározom,hogy na most vége ,aztán újra és újra levesz a lábamról! Igaz a mi kapcs. már 4 éve tart,de a bizonytalanság mindig elkeserít! Mi is ott tartunk,hogy
már nehéz elválni,hamarabb kellett volna! Csakhogy az elején még túlfűtöttség van akkor azért nehéz!Szerintem dönts ,amit a szíved diktál!Ha ez téged boldoggá tesz akkor ne habozz !Egy élet van! Aboldogság mindenkit megillet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!