Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért sírta el magát az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírta el magát az exem?

Figyelt kérdés

6 év után szakított velem az expasim. Eltelt azóta egy hónap, de ő már javában randizgat. Néha nekem is ír, de semmi komolyat, inkább az elköltözésemről beszélünk (együtt laktunk).

Aztán most elhozta pár cuccomat (én nem voltam itthon), anyukámmal beszélt, ő kérdezte tőle, hogy biztos nem lát már esélyt arra, hogy mi együtt legyünk? Az exem meg azt mondta neki, hogy nem tudja és elsírta magát (nem is kicsit), hogy ő nagyon szenved, és hogy nem akar most biztosan senkit.

Szerintetek miért sírta el magát? Ő dobott ki, de nem mondja, hogy kezdjük újra, csak sajnáltatja magát meg közben csajozik ahol tud. Le kéne akkor tojnia engem, nem?

2016. okt. 15. 22:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem, igazából ez teljesen normális.

Elment hozzátok,feltörtek az emlékei. Tudja, hogy a dolog nem működik, de attól még az embernek vannak érzései, amik nem múlnak el egyik napról a másikra.

Én is mikor szakítottam hetekig zokogtam, pedig tudtam, hogy semmi értelme nem volt már és nem akartam újra, mégis fájt, hogy többé nem fogom átölelni és nem fogunk együtt lefeküdni, meg felkelni reggel.

2016. okt. 15. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!