Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar találkozni az exem?
7 év után szakított velem az expasim, konkrét indokot nem mondott, de amiket visszahallottam, azokból az derül ki, hogy már nem érzi azt, mint régen, tehát már nem szerelmes belém. Ez történt egy hónapja. Eleinte még beszéltünk meg találkozgattunk, de nekem csak rosszabb lett utána, ezért megmondtam neki, hogy hagyjon békén. Sírt is. De továbbra is írkál nekem, hogy menjünk el kávézni, kajálni, hazavisz a munkahelyemről, stb, de visszautasítottam. Ha nem veszem fel neki a telefont, akkor megsértődik, mert mi van ha életveszélyben van és azért hív... Meg hogy én neki sose írok, csak ha kell valami (mivel elköltözök tőle, emiatt szoktam csak írni), hétvégén is állandóan keres, hogy hol vagyok, kikkel vagyok. Ha meg azt mondom neki, hogy ő dobott ki, akkor az a válasza, hogy "nem ez a kérdés". Ráadásul közben ő is csajozik, ismerkedik másokkal.
Miért csinálja ezt?
1. Mert nem biztos benne hogy jó döntés volt szakítania veled.
2. Mert hülye. (De vicc nélkül)
Mert szeret.
Azért szakított, mert egy romhalmaz kapcsolatotok s megjavítása és kommunikáció elkezdése helyett szakított.
Nem ismeri magát, mit miért csinál, érez.
Csajozik, mert gondolom tele volt hiánnyosággal kapcsolatotok.
Jöjjetek össze s ha kell, kapcsolati tanácsadóskidhatok nektek. Természetesen ingyen.
1. 2nek még sosem volt kapcsokata ahogy látom,
1#, 2#, nice.... ruin without knowledge and exp.
Ismered?
"A szerelemnek múlnia kell, s ha múlik, akkor fájnia kell, hogy érezd mennyit ér, míg tart, míg él."
Meg szeret es nehez az elvalas.Ragaszkodik a megszokott eletehez,ami viszont szamara mar nem volt mukodokepes.
Epitsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!