Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szünet kell neki, nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünet kell neki, nem akar találkozni, hazamegy? Lent

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, még életembe nem írtam ide ki kérdést, de a gond, ami terhel annyira nyomaszt, hogy regisztráltam ide, hátha valaki tud segíteni, megnyugtatni ( vagy nem).

2 hónapja ismertem meg internetes társkeresőn egy nálam egy évvel idősebb srácot. Elég messze laktunk egymástól, de mivel én a fővárosba költözés előtt voltam, és pár levél után kiderült, hogy ő is, ismerkedni kezdtünk. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, minden nap írtunk, telefonáltunk, stb. Egy hónap múlva találkoztunk, és minden olyan volt, mint a levelezések folytatása, összhang, felszabadultság, stb. Elmondása szerint 100 emberből talán egy ha van akivel nem érez falat kettejük között, és velem ez így van. A levelezések, telefonok stb ugyanúgy folytatódtak utána is, ugyanannyi nyíltsággal, becézéssel, odafigyeléssel, sőt egy darabig még többel. Aztán két hete felköltözött, ami nekem még nem sikerült, de ezt már jó előre megbeszéltük h ez egyikünknek sem gond, mert én is fel fogok majd, és akkor együtt leszünk. Kb 1-1,5 hete észrevettem, hogy nem ír olyan lelkesen ( de azért minden nap írtunk, beszéltünk), de nem bírtam nem észrevenni, hogy lényegesen én írom a több szeretetre utaló dolgokat ( nem tudtam ennél jobban megfogalmazni). A lényeg: öt hét után most hétvégén tudnánk találkozni. Hazamegy, mert a tesója is hazamegy, és anyuja is szeretné. Múlt héten is hazament. Itt valami összetört bennem és azt mondtam akkor menj anyuhoz. És itt mondta el, hogy tulajdonképpen fogalma sincs mit érez, azt tudja, hogy nem tudja azt a pozitívat adni, amit én nyújtok, negatívat meg hazugságot nem akar.És az új helyzete is nagyon megterheli és nem tud úgy foglalkozni ezzel az egésszel, ahogy akar( két hét alatt költözés, új munkahelyre járni, Budapest megszokása, stb.) Sajnálja, hogy nem úgy alakul a neten ez az egész, ahogy gondolta...mondtam miért, hogyan kellett volna alakulnia, pontosan tudtunk, hogy amíg én itt vagyok, ő ott, addig csak fenntartani tudjuk az érdeklődést, az igazi ismerkedés majd személyesen lesz. Épp ezért is lenne jó már több mint egy hónap után megint találkozni. Azt határozottan mondta, hogy nincs senki, nem ismert meg senkit, nem erről van szó. Mondtam neki, valaki vagy kell vagy nem. Minden más csak duma. Én megértem, hogy az őj helyzet terhelő, de ha valaki érdekel, azt nem adom fel, eszembe se jutna, sőt alig várom, hogy újra láthassam. De ő hazamegy.Azt mondta, hogy nem tart sokáig bizonytalanságban, de szeretné átgondolni az egészet.

Nem tudom mit tegyek. Várok.Egész éjszaka bőgtem, mikor elaludtam, és felébredtem, és eszembe jutott ez, akkor is. Mondom, olyan szinten megvolt az összhang, a találkozás is annyira jól sikerült, és olyan figyelmet láttam a tekintetében, és búcsúzáskor ugyanazt az alig váro hog ismét lássalak -ot mint ami nálam is megvolt, és a továbbiakban is minden rendben volt, hogy én ezt nem értem. Féltem ettől, hogy a távolság miatt esetleg megkopik a dolog, de így ez eszembe se jutott, hogy lehet, hogy akkor láttam utoljára. ÚGy voltam vele,akiért érdemes ( érdemesnek vélem) azért megéri várni. Még múlt héten is mondta ugyanúgy várja ezt a velem való találkozást, mint én, neki is ugyanolyan rossz. Múlt héten is hazament, de akkor beteg volt az apja, és neki kellett a ház körül elvégezni pár dolgot, de most már nem tudom mit gondoljak.

Szeretném megőrizni az ép eszem, addig míg várakozom.

Mit gondoltok? Mi lesz ebből az egészből?

2016. júl. 21. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem lesz. Felejtsd el. Egyetlen találkozás és két hónap levelezés után nem értem, miért vársz el sokat? Gyakorlatilag még csak ismerkedtek. Aki ilyen könnyen szerelmes lesz, mint te, az gyorsan megvigasztalódik mással.
2016. júl. 21. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Nagyon nehezen nyílok meg én is. Sokat gondolkodtam azon, hogy szerelmes vagyok, e, nem tudom, de nem is akartam ebbe belemélyedni. Azt tudtam, tudom, hogy szeretnék vele lenni, megismerni.
2016. júl. 21. 09:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azon, hogy ebből nem lesz semmi, mert a másik fél nem akarja, ez sem változtat. Lépj tovább.
2016. júl. 21. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ő már tovább lépett, csak nem meri ezt a szemedbe mondani...ehelyett ilyen szünet kell, kifogásokat keresi.Gyáván abban reménykedik, hogy magadtól rájössz erre és te lépsz.Ő meg elégedetten hátradől.Próbáld elfogadni, hogy nem érdekled őt annyira, mint ő téged.Fiatal vagy, lesz még sok lehetőséged.

41/N

2016. júl. 21. 10:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy nem akar elveszíteni.
2016. júl. 21. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor tegyen érted, és ne szívasson. Ennyi.
2016. júl. 21. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező lehet inkább jó emberként nem akar elveszíteni....te viszont nem barátkozni akarsz vele.Nem tűnik ugyanolyan célnak, ha párkapcsolatként szeretne megtartani, nem viselkedne így.
2016. júl. 21. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt akár én is írhattam volna. Nálam is ugyan ez volt, hasonló szöveggel. A lényeg: ha jót akarsz magadnak, akkor elfelejted és tovább lépsz. Talán észhez tér, de hidd el, hogy oka van annak hogy ez most nem sikerült. Később hálás leszel a sorsnak, hogy nem úgy alakult most ahogy vártad. Ha azzal a férfival akivel én is így jártam összejöttem volna, akkor most nem tartanék ott ahol tartok. Én fejlődtem, ő meg még mindig ugyan azon a munkahelyen dolgozik és még mindig nincs senkije nekem viszont már van. Karma? :)
2016. júl. 21. 15:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Ket eve szakitottam az elozo es egyben eddig egyetlen komoly parommal. Egy ev kellett hogy tultegyem magam rajta, es azota o a harmadik ember akivel ismerkedni probalok, de az egyeduli akinel azt ereztem hogy o az. Az elozo ket fiu is hasonloan leoett le. Az elso szakasztott ugyanez, az elejen azinte rajongott aztan masfel honap utan megvaltozott es hasonlo szoveggel lepett le. A masodik meg ket randi utan mondta hogy szep okos csinos jo lelku stb vagyok de nem tudna belemszeretni. Az exem ket eve ugyanezen az ok miatt szakitottunk mert egy ev se volt eleg hogy szerelmes legyen. Az a gond hogy en se engedek fe akarkit az eletembe, nehezen nyilok neg, es minden egyes ilyen utan egyte bizalmatlanabb leszek. Egyebkent ez a fiu elmondasa szerint nagyon vonzo vagyok es az esete is vagyok tehat a fizikai vontalom biztos megvan.
2016. júl. 21. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!