Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha az exem kitaggelte magat a kozos posztjainkbol facebookon, es instagramon is lekovetett?
Tudom, hogy itt senki nem online mediafeluleteken eli az eletet, de szeretnem tudni, hogy valamelyikotok csinalt-e mar ilyet az exevel, es ha igen, akkor ezt milyen okbol tette.
2 evig voltunk egyutt, nem mukodott, szakitottam fel eve, haraggal valtunk el, azota mar uj baratnoje van. Megkeresett, hogy baratkozzon velem, szerettem volna megbeszelni, lezarni, o nem akart ebben segiteni, igy megkertem, hogy tobbet ne keressen, es semmilyen mondvacsinalt indokkal ne irjon. A kovetkezo lepese az volt, hogy kitaggelte magat a kozos 2 eves posztjaink nagy reszebol, es lekovetett az instagramon.
Tudom a sablont, hogy ne ezzel foglalkozzak, meg ne facebookon eljem az eletem stb. stb. De kerem, hogy akinek van ettol eltero gondolata is, hogy ezt miert csinaljak meg olyannal, akivel joban vannak, es tudjak, hogy a kozos mult torlese fajdalmat okoz, az ossza meg. A szakitaskor meg nem zavarta semmi ilyesmi.
Ő keresett téged, te elküldted, és megkérted, ne is írjon. Vagyis fájdalmat okoztál neki.
Ő is neked.
Mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!