Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Instagramon miért állítjátok be a profilotokat privátra? Vagy a több követő reményében miért nem fogadjátok el a követéseket?
Lehet, hogy csak én gondolom így, de amit felrakok a netre azt nyilván úgy teszem föl hogy akárki láthatja, annak ellenére is hogy mondjuk nem nyilvánosra van beállítva. Hiszen bárki lementheti stb.
Pl. te #2 válaszoló miért korlátozod csak az ismerősökre?
Nem tudom ki kit követ, de én nem akarom, hogy kövessenek így még képet sem teszek fel sem fb-re sem sehova szándékosan. :)
Annyira nem értem ezt az egész követősdit! :)))
Bennem van a hiba? Mi a lényege ennek?
Azert mert nem szeretnem h vadidegenek nezegessek a fotoimat, es mindenki csak ugy kovethessen:-)
Mondjuk tok fura h egy csaladtag akivel az eletben Meg ket szot nem beszeltem es feszbukon sem ismerosom megtalalt az instan es kuldott felkerest mikozben nincsenek kozos kovetoink, honnan a manobol talalt meg? (Nem az igazi nevemmel vagyok fent)
2es vagyok, 5ös megírta.
Egyébként azt se tudom, mire van állítva (mondom, új vagyok rajta), de mièrt akarnék minél több követőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!